Poczta to ścierwa! Zaginona paczka z szyszkowcem!! Zginęła! Wysłana w poniedziałek i jeszcze niedoszła a był priorytet!! Same problemy przez tą poczte zapyziałą!!:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(: (:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
Wersja do druku
Poczta to ścierwa! Zaginona paczka z szyszkowcem!! Zginęła! Wysłana w poniedziałek i jeszcze niedoszła a był priorytet!! Same problemy przez tą poczte zapyziałą!!:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(: (:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
ludzie zlitujcie sie co to za pomysł wysyłać gady pocztą :/
Co załoś!!! Szyszkowca pocztą wysyłasz w zimy. Wstydził byś sie wogóle coś takiego pisać.
Było aktułalnie ciepło a jak niepotrafisz solidnie zapakować to się nieoddzywaj bo gwarancja przeżycia była 100%-towa!! a POZATYM NA PROŚBĘ I ODPOWIEDZIALNOŚC KUPUJĄCEGO WYSŁAŁEM GADA!
tak było ciepło ja terz wysałem i doszet bez problemy . Trzeba umieć pakowaic i ocieplić bardzo mocno . mam taki sposów pakowania ze hej !! suuper elektryczn podgrzewane
No to w czym problem... odpowiedzialnosc poniosl kupujacy... Masz za swoje
no tak na odpowiedzialność kupującego to pocztą...
heh wiecie że na gg teraz mi napisał że o 12 mu przyszła!! Od poniedziałku!! I priorytet polecony!! Doszła zdrowa i calutka:p więc i tak się ciesze ale myślałem że wcięło tą paczjkę a szła 4dni:(
Demon ty debilu
Z jednym sie zgodze, z tematem tego posta. ostatnio bylam na poczcie bo musialam wyslac przekaz koleżance, ktora musiala miec bardzo szybko pięniadze. Wystałam sie w kolejce ponad pol godziny. Przy okienku zapytalam sie pana kiedy to dotrze, powiedzial ze za 5 dni!nastepnie zapytalam czy nie da sie tego wyslac szybciej- "Da sie, ale to kosztuje 10zł wiecej i bedzie na jutro" Podziekowalam uprzejmnie i wyslałam taniej. Przekaz byl u niej na nastepny dzien!! Czyzby mnie okłamał??
pozdrawiam