Czy ma ktoś ten film na DVD ew. w formacie DiVx i byłby taki życzliwy i nagrał mi go na płytę czy to DVD czy CD i wysłał (chyba że ten ktoś byłby z Katowic) oczywiście oddam za płytke i wysyłkę.
Wersja do druku
Czy ma ktoś ten film na DVD ew. w formacie DiVx i byłby taki życzliwy i nagrał mi go na płytę czy to DVD czy CD i wysłał (chyba że ten ktoś byłby z Katowic) oczywiście oddam za płytke i wysyłkę.
Przedź się do kina, bo warto. Nie oglądaj tego filmu w kiepskiej jakości. Zepsujesz sobie cały efekt. Poza "kamerówkami" jeszcze go u nikogo nie widziałem ani na dvd ani na dvx.
Ja oglądałem 2 dni temu (niestety już oddałem) na DivX i kopia całkiem znośna (choć był skompresowany z 2 płytek na 1) - na 100% nie kamerówka!! Poza tym, moim zdaniem nie opłaca się iść do kina na ten film. Nie chodzi o to czy mi się podobał czy nie, ale scen walki jest może 5 z czego prawie wszystkie krótkie, efektów mało. Więc dlaczego nie można by oglądnąć na kompie albo DVD?? Ogólnie patrząc na zwiastuny spodziewałem się czegoś żywszego.
Kurcze skombinowałem sobie DivX ale niestety kamerówka :( Doszedłem do momentu gdzie Constantine wyciąga tego pierwszego potworka z ciałą tej lasi i wyłączyłem bo ciemno bardzo chyba się przejde do Cinema
pomimo tego co ponczos napisał, jeżeli ktoś lubi tego typu filmy nie powinien być zawiedziony.
Ja osobiście jestem zwolennikiem kina, a oglądanie filmu na kompie to robienie krzywdy samemu sobie. Mam na mysli teraz wyłącznie siebie ;) Rozumiem, że tez mogą być ludzie którzy wolą spokojnie sobie usiąść i oglądnąć na kompie czy TV. Dla mnie wtedy niema pełnego efektu.
Mówiąć że lepiej jest oglądnąć w domu, kierowały mną przedewszystkim kwestie finansowe. :)) 90% filmów które oglądam, chciałbym zobaczyć we kinie, ale niestety tak zamożny nie jestem a oglądam dużo. ;)) I stad się bierze takie moje małe kryterium: Na efekty do kina, bez efektów do domu. :))
Dokładnie - wg. mnie nie opłaca się iść do kina. Zapłaciłem 13 zł a nawet 2zł bym nie dał. Film "gupi".
ja mam wersje ktora darady obejzec i wrazenia sa wporzadku ale nie ma co to ogladanie w kinie :P