jak umieszczać zdjęcia na forum tak aby odrazu się otwierały a nie żeby czeba było klikać:):)
Dzięki za wyjaśnienie chyba skapliście o co biega
Wersja do druku
jak umieszczać zdjęcia na forum tak aby odrazu się otwierały a nie żeby czeba było klikać:):)
Dzięki za wyjaśnienie chyba skapliście o co biega
było nie dawno:)
wrzucasz fotke na serwer i tu dajesz linka miedzy takie cos [ i m g] tu link [/ i m g ]
(tylko ze bez tych spacji)
"Głupich się nie sieje-sami rosną:):):)
Pozdro 600"
Masz racje sam jestes tego przykładem.
Zmień lepiej tą stopke pozdro 600 bo nie lubie takich ludzi...(nie tylko ja)
Stary jeśli ci się nie podoba to się nie gap ok
i nie trzepiaj się byle gówna spoko nara Pozdro 800
LEPIEJ
oco wam chlopaki chodzi:P? nie czaje :D
demon :/ jak Ci sie nie podoba to albo nie komentuj ale mów za siebie ... skąd wiesz ze innym sie to nie podoba ? kazdy Ci na gg mowil ze nie lubi jak sie pisze "pozdro 600" ?
Pozdro 1500
stary zrób tak jak mówi kaczi :)
stary ja też czy ja temu Gno..owi coś powiedziałem albo zrobiłem
nic a więc czego się czepia przypisu niech na swoją nazwe popatrzy i swój straszykowy świat
SORKI JEŚLI KOGOŚ OPRUCZ demona 666(hahaha) Uraziłem
Dzięki Bocieq
Takich spoko gości lubie
Jeszcze raz dzięki za poparcie
stary - zrób dokąłdnie jak mówi kaczi, pomoc masz jeszcze tutaj:
http://terrarium.com.pl/forum/help.php
demon666 - co cię kur** obchodzi styl czy muzyka starego ?! nie robi tak daltego że jest głupi tylko ze mu sie podoba, tak samo jak tobie podobaja sie znaki sztana w nicku.
i nie komentowałbym cię ale mnie zaproszeniem kurwi*a strzela jak widze lub słysze ludzi którzy się czepiajainnych za ich styl. mi np wisi czy ktos słucha metalu, rocka, jazzu czy rapu, bo mam kumpli dosłownie w każdej subkulturze.
a ciebie bede uwazał za wiesniaka bo myslisz ze ojo oj dam sobie 666 do nicka to wsyscy sie mnie bedą bać bo jestem szatanem i zrobie rozpierduche na forum, masz jeszcze gorsze podejscie do sprawy niz dzieci z przedszkola, napisz sobie jeszcze na czole "jestem głupi bo się czepiam innych za ich styl" zrób sobie fote i wstaw jado profilu to pogadamy...
Ok panowie dosc tej dziecinady. Kaczi odpowiedzial pytajacemu juz w pierwszym poscie.
demon lamiesz regulamin obrazajac uzytkownikow. Radze dac sobie na wstrzymanie. Masz ostrzezenie.