powinni zrobic dodatkowy dzial w ktorym beda zamieszczane smieszne wypowiedzi i ogloszenia. o to moja pierwsza propozycja: http://www.terrarium.com.pl/forum/re...&i=1819&t=1698
zelazko jako niezbedny element wyposazenia kazdego terrarysty
Wersja do druku
powinni zrobic dodatkowy dzial w ktorym beda zamieszczane smieszne wypowiedzi i ogloszenia. o to moja pierwsza propozycja: http://www.terrarium.com.pl/forum/re...&i=1819&t=1698
zelazko jako niezbedny element wyposazenia kazdego terrarysty
a po co z tym tutaj piszesz ?! daj to do innego działu, zresztą i tak i tak zaden dział taki nie powstanie bo juz jest " na kazdy temat" a co do inteligencji X_v_X to nie będe komentował...
A ja nie rozumiem... Dlaczego mialby nie chciec wymienic zelazka na pajaki??? Calkiem ladne zelazko, moim zdaniem... Skoro ludzie wymieniaja komorki, deski i inne rzeczy na pajaki, to czemu nie zelazko???? Nie widze w tym nic smiesznego, zalosnego i uwlaczajacego inteligencji X_v_X..... To raczej wy szukacie dziury w calym :/
heh ;D nie chodziło mi ze jest mało inteligentny bo faktycznie ludzie sie wymieniają ale gdyby vorax chciałby się wymienić to by napisał w ofercie ze sa takze wymiany, lub zamiescił w innym dziale, zresztą wi si mi to, ja mam i pająki i żelazko i jest gitarra ;D jeżeli kogos uraziłę to sorry.
heh ludzie wymieniali sie juz za lornetki telefony, aparaty, skanery, twarde dyski to czemu nie i za zelazko ? :)
jakos slabe te wasze humory :/ zasmialem sie z tego bo dziwna rzecz na wymiane zaproponowal. telefony w ofercie na wymiane widzialem milion razy bo to kazdemu jest potrzebne ale jakos nie moge sobie wyobrazic voraxa jak cieszy sie ze swojego nowego zelazka.
wiesz sa rozne gusta:)
moze akurat vorax by sie ucieszyl:P
Coz, ja tez sie raczej na pajki nie wymieniam i nawet jak o napisze wołami, to i tak mam oferty wymiany. Mozliwe, ze mam spaczone poczucie humoru, ale naprawde nie widze w tym nic smiesznego. Jakbym nie miala zelazka, to bym sie wymienila...
oj teraz to ty sie na sile czepiasz:)
Nie uwazasz za dosyc zabawne ogloszenia..."Wymienie zelazko na pajaka"?
Ja uwazam ze jest to zabawne:)
Rzeczywiscie tak samo zabawne jak wymienie modliszke na 50 kg wytloczkow z jajek, albo cos w tym stylu.
A bylo kiedys takie z wytlaczankami?:D Jesli tak to to ogloszenie jak narazie zadz:D