Gdzie kupic skuter na slasku ?
Heh mam takie pytanko poniewaz w ramach nagrody ze dostalem sie do dosc dobrej jak na mnie szkoly rodzice obiecali mi kupno SKUTERA i chcialem sie dowiedziec gdzie na slasku takowy moglbym okazyjnie nabyc chodzi mi o komisy i wszystko co z tym zwiazane. Moja granica pieniezna wynosi okolo 2 500 zl. Jezeli macie jakies miejsca gdzie jest wiecej skuterow i sa w dosc okazyjnej cenie to prosilbym o podanie lokalizacji. Z gory dziekuje ! d(O_o)b
Re: Gdzie kupic skuter na slasku ?
Sorki ze sie czepiam, ale czy nie lepiej kupic sobie jakis bardziej kozacki motorower?? Np Simaka Enduro (kiedys moje marzenie :D ). Szczerze mowiac osobiscie uwazam iz skutery nie sa dla prawdziwych facetow :)
Ja bym tam proponowal np. jakiegos crossa :) Tylko musialbys troszenke dolozyc (mysle, ze tak za 3000 mozna juz jakas dobra 50-tke kupic). Jezdzilem ostatnio na takiej teoretycznej 50 (w rzeczywistosci 80).. i naprawde super sie prowadzi.
hehe też kiedys chciałem motorower puzniej chciałem crosa ale utrzymanie mnie załamało i tak juz od 5latek se na rowerku brykam :) polecam
no w sumie ja bym wolal ale przetlumaczyc to moim rodzicom to ciezko jest raczej oni mysla ze jak simek z 1988 r. to juz sie bedzie co chwile psul i ciagle dokladac do niego trzebabybylo ... ehhh a co do crossa to zajebista sprawa tylko bym musial takowy znalezc :-P
Simek to super maszyna, jednak lepiej jest przy kupnie zrobic tak: nie kupowac maszyny za duza kase jak wlasciciel zachwala jaki to jest idealny stan (masz 95% pewnosci ze klamie :) ), tylko kupic taniego simka za 1000-1400 zl i za kilkaset zlotych (ok. 500 drobiazgoy remont silnika) doprowadzic go do idealnego stanu :) Ja akurat kupowalem od kumpla i dostalem paragany, ogolnie wiedzialem co tam bylo robione i jaki jest (nieraz go ogladalem przed tym ;) ), ale ja akurat trafilem na taka dobra sytuacje ;)
a simson skuter niewiem dokłądnie jaki model ale kosztują około 800 zł z papierami i na chodzie ! mój zjaomy takie ostatnio sprzedawał z niemiec. Z wyglądu to one za piekne nie są ale 80 km/h na tym pojedziesz :). Zastanów sie czy warto kupowac skuter bo za 2 lata bedziesz miał juz prawko, a od 16 lat mozna juz chyba A1 robić na 125 cm?
no ale A1 tez nie malo kosztuje :-P