No wlasnie. Czego uzywacie?? Bo ja mam Pande, jest bardzo dobra, ale niestety nie moge znalezc usera i hasla ktore by dzialalo :/ Dlatego musze zainstalowac sobie cos innego ale dobrego. Czekam na propozycje.
Pozdro
Wersja do druku
No wlasnie. Czego uzywacie?? Bo ja mam Pande, jest bardzo dobra, ale niestety nie moge znalezc usera i hasla ktore by dzialalo :/ Dlatego musze zainstalowac sobie cos innego ale dobrego. Czekam na propozycje.
Pozdro
Ja korzystam z Avast'a. Nie narzekam. Zwłaszcza po wsparciu Ad-awarem i Service Packiem ;-)
No wlasnie drogi Dark Raptorze :D Slyszalem o nim wiele dobrego i sobie sciagnalem wersje professional, ale tam trzeba serial zeby miec pelen dostep do wszystkich opcji :/ Pozatym kolejny problem jest taki, ze wyskakuja mi te glupie Alerty Zabezpiczen (takie male okienka ze stronami na ktorych mozna pobrac programy antyspaware'owe :P). Nie wiem jak sie tego pozbyc.
AntiVir proffesional edition + panda + adaware :>
Te okienka z alertami to chyba raczej nie program antywirusowy :>>
Ja mam wersję freeware Avasta ściągniętą z ich strony, z rejestracją na maila (dostajesz kod). Sam się aktualizuje. Jak na razie wszystko ładnie łapie.
No te okienka to jakies denne od windowsa wyskakuja, jakies nedzne alerty :/ No to lece sie rejestrowac na stronie Avasta :) O ile ja znajde ;)
Pozdro
Ja miałem Pande i mało co kompa nie spaliłem przez nią ;)
Wynalazło błąd firewalla i nie chcial sie resetował co chwile. Teraz mam NOD 32 +ad awere i jestem baaaardzo zadowolony :) .
Ja nie wiem, co to jest adware, od kad korzystam z fajerfoxa.
Nie mam ani jednego trojana od paru miesiecy (mialem, jak raz zdarzylo mi sie wczoraj odpalic IE - 3 trojany)
ja mam Kasperski-antyvirus i jestem zadowolony:):D