Szukam w miare taniej (~300 zł) komórki no i chce spytać jakie modele w takim przedziale polecacie ? Zastanawiałem sie nad Nokią 2600 , wyrażajcie swoje opinie ... z góry dzięki
Wersja do druku
Szukam w miare taniej (~300 zł) komórki no i chce spytać jakie modele w takim przedziale polecacie ? Zastanawiałem sie nad Nokią 2600 , wyrażajcie swoje opinie ... z góry dzięki
polecam nokie 7650 co prawda duza ale ma to plus duzy wyswietlacz i cieko zgubic
ale ma jeszcze jedna wade.. miedzy innymi ze ma duzy wyswietlacz bateria sie szybko rołdowywuje polecam tez nokie 6610i
Jak masz kogos znajomego za granica, to niech sprowadzi Ci cos.
Ja za 300 zl kupilem nowego, zapakowanego SE F500i
W Polsce zaplacilbym pewnie drozej za takiego samego...na allegro widzialem po 520.
No ale.. mowie tylko tak: jako alternatywa ;]
A i jeszcze jedno - nie polecam Siemensow... mialem 2 i sie totalnie zawiodlem.
Sagemy tez ssa...mialem.
Kup droga eliminacji ;]
Siemensy sa debesciackie. Nie wszystkie oczywiscie, ale cala klasa S (mialem s25,s35,s45) teraz mam s55 , nienajnowszy juz model - moim nastepnym bedzie pewnie s65.
Za to wszystkie nokie to zabawkowe, plastikowe porazki nie wytrzymujace nawet upadku z 1m :)
A co myślicie o Siemiensie C65? Wydaje się być niezły , a cena jest akurat w tym przedziale - ma go ktoś ?
Ja również proponuje kupić Siemensa S55, a co do C65 też są dobre i można w niego zainwestować !!! :)
Mialem Siemensa C60.
Moje wymagania co do komorki sa takie: zeby dalo sie z niej dzwonic i zeby byla glosna. O ile pierwszy aspekt byl rozwiazany, tak idac miastem mialem srednio kilka rozmow dziennie nieodebranych z powodu naglosnienia (a raczej jego braku). Mimo, ze ustawilem najglosniejszy dzwonek i glosnosc na maxa :>
Jaja sobie robicie?? :D
Teraz to albo motki albo nowe SE. Ja osobiscie polecam C975, telefonik wypasny tylko troszke duzy.
Tak bo najwazniejszy w telefonie jest wielki "wypasny" ekran z golymi dupami albo z logiem BMW, badziewny pseudoaparat i dresiarska smycz.
Jestem z tych, ktorzy uwazaja ze telefon sluzy do dzwonienia a nie do zabawy. I najwazniejsza sa funkcje sluzace/pomagajace w komunikacji. I trwalosc. A nie masa doczepionych tandetnych gadzetow.