szukam tytułu filmu- coś jak "seven"
Ten film ogladałam już dawno dawno temu,niestety nie cały. Wiem że chodziło o to że koleś zabijał ludzi którzy byli w wieku Jezusa gdy (Jezus) został ukrzyżowany. Zabitych było chyba siedem, a z ich kawałków ciała zabójca ułożył ciało Jezusa. Jaki był tytuł? Szukam tego juz od 1,5 roku i za cholerę nigdzie nie moge znaleść. Żeby było łatwiej widziałam to na HBO:)
Re: szukam tytułu filmu- coś jak "seven"
OOO ciekawa fabuła ! Z chęcią bym obejrzał. Ja oglądałem coś podobnego tylko że koleś zabijał ludzi którzy widzieli jak umierał Jezus na krzyżu. Co działo się w naszych czasach (Ci co widzieli żyli do dzisiaj- wg filmu oczywiście :) )
WEdług mnie to filmy z tego gatunku (CZyli o Jezusie i niby prawdziwych sytuacji z tym związanych) sa najlepsze. Najbardziej mi sie podobają.
Wie ktos jak ten gatunek sie nazywa?
Ciekawa jest seria filmów o stygmatach. Polecam
Kurde, tez go ogladalem, ale tytulu za kij sobie nie przypomne, ale film byl super! :D pomysle nad tym. Moze sobie przypomne jakis aktorow to wtedy od razu znajde tytul.
To nie byl czasem film o psychopacie, ktory chcial uskladac cialo Chrystusa ze szczatek zabitych przez siebie ludzi?
No wlasnie o tym mowiemy drogi Andrzeju... :)
Nie no, namotalem.
Wymieszaly mi sie dwa filmy :)
Ten ze "skladaniem Jezusa" ogladalem kilka razy, ale rowniez tytulu nie pamietam.
Poszukam na necie :>
Resurrection (Odkupienie).