chciałabym sie dowiedziec jakie moge włozyc rosliny zywe do terarium legwana zeby on sie nimi nie zatruł gdyby je zjadł?
Wersja do druku
chciałabym sie dowiedziec jakie moge włozyc rosliny zywe do terarium legwana zeby on sie nimi nie zatruł gdyby je zjadł?
To se kup ksiąke o legwanie to się dowiesz takze przestudiuj inne posty bo to pytanie juz kilkakrotnie padło. Ludzie czy wy wogóle czytacie ci inni piszą!
Wiciu
Wiciu, a ty kup sobie "Savoir-vivre". Denerwuje cię post - nie odpowiadaj. Na pewno znajdzie się ktoś, kto udzieli odpowiedzi - ja niestety nie mam takiej wiedzy.
...zgadzam sie z madem ...takie teksty zachowaj dla siebei po to jest forum zeby pytac...ale jakie roslinki wiem ze prawdopodobnei paproc ale do konca niewiem ja wstawilem doniczke z bazylia orygano np. ale on to szybko zniszczyl
może być trzykrotka :)
..a żeby Cie legwan ogonem przypier$%#@^ za Twoja kulture i goscinnosc
p.s. To se poczytaj inne posty i zobacz co na temat kultury w postach juz sie pisało
pozdrawiam
WŁASNIE JAK CHCESZ NA KOGOS NASKAKIWAC I SIE PRZEMADRZAC TO ROB TO GDZIES INDZIEJ. MILKA ZADALA NORMALNE PYTANIE JESLI NIE CHCESZ ODPOWIADAC TO NIE PISZ NIC !!! TAKICH CWANIAKOW NAM TU NIE POTRZEBA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A TO ZE BYL JUZ TAKI TEMAT NIE UPOWAZNIA CIE DO TAKIEGO CHAMSKIEGO ZACHOWANIA!!!!!!!!1 LEPIEJ PODAJ LINKA GDZIE PYTAJACY(A) MOZE ZNALESC ODPOWIEDZ!!!!!!!
NIE POZDRAWIAM BO MNIE ........... :o[
Ps. PRZESTUDIUJ SE POST "DO CZEGO SLUZY TO FORUM" CZY TY WOGOLE CZYTASZ CO INNI PISZA??????????????????????
Yo Milka Przeczytaj sobie post "roslinki" jest tam troche o zywych roslinkach - http://terrarium.com.pl/forum/read.p...&i=2359&t=2359
Pozdrawiam Marblo :o}
Pomijając fakt że reklamowanie tej książki (czyt. tandety) jest niezalecane dla świeżych terrarystów!!!
Co do paprotki to właśnie testowałem i daje wynik negatywny nie lubi za dużo słoneczka i się niszczy. Polecam Draceny , takie coś pnace ale nie bluszcz nie są zabronione z tego co wiem też wszelkie gatunki Yuki wszystko w zależności jak duży jest Twój leg i czy zielone ma służyć jako jedzenie czy ozdoba .
Pozdrawiam
Seb