ostrzeżenie I co może spowodować śmierć legwana
Legwan zielony GRYZIE MA MAŁE ŻABKI A JAK UGRYZIE WYRYWA SKÓRE Z MIĘSEM.LEGWANOM NIE WOLNO DAWAĆ SAŁATY MOŻNA DAĆ KAPUSTE PEKIŃSKĄ MARHEW BIAŁKO Z JAJKA ALE NIE SAŁATE OD TEGO ZDYCHAJĄ LEGWANY.LEGWAN BIJE OGNEM IM JEST WIĘKSZY TYM BIJE MOCNIEJ.UWAŻAĆ NA OGON KTÓRY LEGWAN ZOSTAWIA.
Re: ostrzeżenie I co może spowodować śmierć legwana
Doświadczony nie jestem ale przykra jesteś :(
Aniu, na ogół mnie humor nie opuszcza i różne kawały mnie się trzymają, mimo, że nie jestem już nastolatkiem. W tych dwóch tematach, które napisałaś wygląda na to, że nieźle Cię ten Twój legwan ogonem palnął ! To niestety nie jest śmieszne, co piszesz :-( . Mimo wszystko pozdrawiam świątecznie ! Rysiek
o co ci wogole chodzi zdardzisz nam swoja tajemnice.....
Chyba rzeczywiście ktoś sobie żarty robi.
Zgadzam się z Ryśkiem, że są średnio śmieszne - mówiąc delikatnie, by nie obrazić autorki.
Aniu ... dobrze ze ostrzegasz nas na forum ale sama tez poszerzaj swoja wiedze czytajac posty ludzi majacych doswiadczenie w hodowli legwanow.
Aha... czy dajesz swojemu legwanowi wapno i witaminki i czy masz swietlowke UV ???
Zycze zdrowych swiat Tobie i Twojemu legwanowi.
[gadzinka]
Aniu fajnie ale zaglądają tu też początkujący "legwaniarze" po przeczytaniu takich postów ich legi pożyją tyle ile twój pierwszy.
Pozdrawiam
.................................................. .....
Może lepiej ,żeby twoje posty miały formę zapytania. Podziwiam wszystkich użytkowników forum za taką cierpliwość i nie spotykaną wyrozumiałość... Ja się nie będe wypowiadał na temat "Ani". :-) Pozdrawiam wszystkich.
A tak na marginesie ,jeśli te 2 posty to nie są żarty (w co wątpie). To naprawdę przeczytaj wszystkie posty na tym forum. Masz SDI ,to wystarczy ,że poświęciwsz na to tylko trochę czasu...
Nieeeee no to musza byc jaaaajaaaaa na 100% No chyba ze Ania ma 4 latka ;)
Ps. Rysiu ona jest z Gliwic :-/ hehee
Wiem, w powyższym temacie zaoferowałem jej pomoc, ale się nie odzywa . Pozdrówko! Rysiek