Re: sposób na wyjście z "doła"
Swiat bylby lepszy bez milosci nieodwzajemnionej, to prawda.
Mi tez sie nigdy nie udalo. Jestem w takiej samej sytuacji, jak Ty, tylko u Ciebie to jest bardzo swieze.. eh :( Wspolczuje. W kazdym razie mnie czeka zapewne cos podobnego
...... okaze sie.
mnie sie nigdy nie uda :(( wiem ze tak będzie to jest z gory przesadzone. nie wiem za co spotyka mnie cos takiego, nigdy mi sie nie uda jestem kaleka uczuciowym :((((
a Tobie Atrax z calego mojego skamienialego serca zycze powodzenia
ciesze sie ze w jakikolwiek sposób mogłem Ci pomóc :) Pamiętaj że trzeba zawsze rzeczy nazywać po imieniu. Innych możesz okłamywać, ale ze sobą musisz być zawsze szczery do bólu.
Mam dla Ciebie jeszcze jedną rade: "ale wiem też że jeśli w przyszłości da mi jakieś znaki do tego że chce znów zemną być to wykozystam to napewno" - nie rób tego... Nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki, pamiętaj.
oki, bede pamietał, pozatym teraz itak zmieniłem zdanie. Okazało sie że rzuciła mnie poprostu dla innego :-((( wczoraj jak sie o tym dowiedziałem (nie od niej) to sie jeszcze bardziej załamałem. Mam jej za złe że nie powiedziała mi tego wprost tylko męczyła mnie cały czas, ale to mi pomorze o niej zapomnieć, gdybym zaczoł ją nienawidzić, polepszyło by mi sie bo przestałoby mi na tym zalezeć. Chciałbym jej nienawidzić ale nie umie:-(((((((((
ech...wspolczuje :((((
brak słów...zrobie to o czym mowilismy na gg i to będie....Street Fighter - moze chociaz w taki sposob Ci pomoge :( nie przejmuj sie, z czasem Ci przejdzie. OK, zabieram sie do pisania...w razie czego jutro wysle Ci TO ;]
oki Artur, jakoś damy rade, tekst był wsam raz:) jak odpisze to daj znać
wiem, starałem sie :) pisalem go o 4 nad rnem ale powinien dotrzec do niej :>
chociaz jak narazie nic nie pisze i olewa mnie :)
sposób na doła nie wpadać w doła proste :]