powinieneś z nią uważać i podnieś ją obowiązkowo na wysokość jak pisze w faq-u.
Wersja do druku
powinieneś z nią uważać i podnieś ją obowiązkowo na wysokość jak pisze w faq-u.
Rany boskie, przecież to ultra vitalux :(
MaIY chcesz poprażyc legwana? Wcale bym się nie zdziwiła jakby za kilka dni zdradził objawy popażenia,
po pierwsze z wiekszej odległości
po drugie ok. 10 minut :(
co ty narobiłeś najlepszego, te wariacje mogly być związane ze smażeniem się legwanka :(
ps. poszukaj sobie w archiwum jak ja się popażyłam :(
KU*** co ja narobilem... chcialem dobrze :(((((((((((((( mam nadzieje ze nic mu sie nie stalo bo wiekszosc czasu lezal w cieni... HILP HLIP dosc ze chory to teraz jeszcz popaziny :(((( czy ja wszystko chcac dobrze robie zle???
teraz wiesz dlaczego najpierw trzeba czytać dokładnie opisy i faq...Może nie będzie tak źle, ale więcej czytaj, a na pracę domową zadaję Ci przeczytanie faq-q od pkt 1 do pkt ostatniego :)))
na dodatek jak podaje mu wit d3 i vapn doustnie to prawie wszystko wypluwa :(
bo to nie jest dobre... musisz go oszukać, a jako praca dodatkowa poszukaj coś o podawaniu i sposobach oszukiwania legusiów przy podawaniu witamin na forum :))) Jutro odpytówka :))))
GG 3248121
jeśli masz dostęp do netu, to zaglądaj tu jak najczęściej i obserwuj co się dzieje z maluchem, mi wyszło dopiero na trzeci dzień :(
i czytaj czytaj i jeszcze raz czytaj :)
jak pisał Jacku, jutro masz odpytkę ;)
Przeczytaj co pisze na żarówce. Na jej szyjce powinno być napisane OSRAM Ultra Vitalux 220V/300W. Jeśli tak pisze to stosuj ją jak napisane w FAQ. Jeśli tak nie pisze to taką dużą żarówą może być promiennik podczerwieni dający żółte ( OSRAM białe ) światło. Wtedy nie daje UV, ale dużo ciepła. Napisz dokładnie co masz. Pozdrówko! Rysiek
napisy sa zamazane ale pisze 220V / 250 W to wszustko.
a i lampa nie daje zadnego kolorowego swiatla tylko zwykle biale