dorota29: legwanek ma 40 cm, ja mam go od 1,5 miesiąca. Jak go kupowałem to podobno był juz od zeszłegoo roku u hodowcy, czyli ma okolo 5 miesięcy :).
Wersja do druku
dorota29: legwanek ma 40 cm, ja mam go od 1,5 miesiąca. Jak go kupowałem to podobno był juz od zeszłegoo roku u hodowcy, czyli ma okolo 5 miesięcy :).
Mój ma 60 cm i jednego dnia wydaje mi się, że to samczyk, a następnego, że samiczka:) Może za rok będziesz znać płeć swojego malca:)
Pozdrawiam Magda
Robertowi należy się szklana kula i różdżka :-) Wróżka czy co ???
hehe witaj... mój mo ok 75 cm ale nadal mam taki sam problem jak Ty...
ale ja zadnego problemu nie mam ;) tak tylko zapytalem... a przy okazji sie pochwaliłem jakiego mam zajebistego gadka :) (meg11>> zajebistego to nie przekleństwo ;) )
Trudno cokolwiek wyrokować jeżeli chodzi o płeć, ale jedno jest pewne jest śliczny i te kolorki soczyste. Gratuluje, dbaj o niego.
Słowo "zajebisty" zawsze było, jest i będzie słowem wulgarnym. Zważywszy na to, że są tu ludzie w różnym wieku nie powinno się tego słowa używać publicznie :) no, ale od tego jest moderator :)))
Pozdrawiam:)
kawalek rozmowy z moderatorem :P :
meg11 (21-04-2004 22:30)
zajebistego? heh, niech ci bedzie ze to nie przeklenstwo :P
recon (21-04-2004 22:30)
ej no bo nie przeklenstwo :)
recon (21-04-2004 22:31)
a co juz zmieniłas ?
meg11 (21-04-2004 22:31)
dobra dobra, nie sprzeczam sie ;]
meg11 (21-04-2004 22:31)
nic nie zmieniam bez zgody autora ;]
recon (21-04-2004 22:31)
okay :)
chyba mam jakies "fory" u meg ;)
Prywatnych rozmow tez sie nie daje bez zgody na forum...
ale sie czepiacie... jak bym rozmawiał o czymś prywatnym ;) to napewno byscie nie przeczytali!! :P