super woliera dla ptaszkow nie wiem czy to jest dobre rozwiazanie dla lega
dzieki za foto
Wersja do druku
super woliera dla ptaszkow nie wiem czy to jest dobre rozwiazanie dla lega
dzieki za foto
grrr.. a ja nie dostałam.. oj Jacku Jacku, grabisz sobie;)
nie ma różnicy...no chyba, że w wystroju. Masz część osloniętą od wiatru i zacienioną. A gdzie tam wyczytałeś, że to dla ptaków? :)))))))
nie ma szans ... siatka od spodu chroni nie tylko przed wydostaniem się legwana na zewnątrz, ale też przed dostaniem się zwierząt z zewnątrz.
Pozdrawiam:)
UPS ! :))) poszło...
Tu masz całkiem wolną rękę, bo kto powiedział, że z woliery dla ptaków nie można zrobić terrarium polowego dla legwana, ze starego akwarium dla ryb - małego terrarium dla młodziutkiego legwanika, z balkonu dla ludzi z blokowisk - super letniej rezydencji na sloneczne dni dla małych, średnich i dużych osobników :)))))))) aaaa już kapuje, zmyliła Cię druga fotka z dziewczyną w środku :))))) a ona - fakt trzyma ptaka, ale popatrz, że w takiej wolierze możesz trzymać praktycznie wszystko :)))) nawet niedobrą dziewczynę :))) miejsca ma dosyć ... :)
Pozdrawiam:)
Ja mam sporą woliere ogrodową. Jak ktoś chce to mogę przesłać fotki na mejla. Mój leguś w tej wolierze jest pokazany na terrarystyka.com.pl w opisie Legwana zielonego w rozdziale terrarium :). Wymiary tej woliery to 170x100x160 (dł x szer x wys).
Fatum bardzo prosze o fotki woliery mlotnik79@wp.pl z góry dziekuję
Już wysłałem :)
To i dla mnie Fatum, Jacku również. Proszę na adres baswis@wp.pl