mysle ze jesli zacac zbierac jakies podpisy w sprawie sprzeciwu to sietochlowice to dobry moment rzeby zacac. bedzie tam przeciez sporo ludzi :)
Wersja do druku
mysle ze jesli zacac zbierac jakies podpisy w sprawie sprzeciwu to sietochlowice to dobry moment rzeby zacac. bedzie tam przeciez sporo ludzi :)
mam nadzieje, ze ktoś sie tym zajmnie. Ja sie na prawie nie znam, ale jak mi dacie papierek do podpisania to podpisze, sadze, ze masa terrarystów podpisze. W tym kraju juz sie niedłudo nie da życ: zeby założyc email bedzie trzeba biec do urzedu z dowodem, hodować 50cm pytony siatkowane, konia nie bedzie można wyprowadzic na dwór, bo wiatr wieje. Paranoja.
ja też mam nadzieje że ktoś się tym zajmnie bo to przesada czeba PROTESTOWAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!! STRAJK!!!!!!!!!!
wszyscy będziecie mówić że się pod petycją podpiszecie a będzie jeden h... z tego bo nikt jej nie napisze tylko wszyscy będą mocni do jej podpisywania
MataManX, widze w tobie pesymizm. Nie każdy jest w stanie napisac petycje, wierze jednak, że są tutaj osoby, które są w stanie to zrobic :)
No mnie tez to rozdrażniło ;-/ Ehh ta Unia... ;-/
Musimy cos razem wymyślec... petycja... nie jest zły pomysł. No ale tak jak juz powiedział coolary w odpowiedzi na post Grocha... poprostu nie wiem czy znajdzie się wystarczająca ilość ludzi... :/ I tak rząd nas wyroluje. Dlatego trzeba wymyślec jakis plan awaryjny - plan B ;-)
PS: A moze zrobmy terrarystyczny strajk i zablokujemy sejm? :P hehe ;)