A sorki nie zauważyłęm bo wpisałęm w googlach io to mi sie otworzyło :P A czy macie fotki brodaczy sand fire,w takich barwach jakie mają naprawde? Oczywiście jak najbardziej mile widziane ze swoich hodowli :P
Wersja do druku
A sorki nie zauważyłęm bo wpisałęm w googlach io to mi sie otworzyło :P A czy macie fotki brodaczy sand fire,w takich barwach jakie mają naprawde? Oczywiście jak najbardziej mile widziane ze swoich hodowli :P
To jest mój samczyk :)
luz moja ma podobne kolorki jak posiedzi pod swietlowka :)
Heh. To są świerze fotki :)
Podkreślam że ma dopiero 27 cm i nie wybarwil się jeszcze.
Nie szprycuje go żadną chemią, daje mu to co każdej agamce- świerszcze, owoce, warzywa, witaminki (zwykle witaminy dla jaszczurek).
A tak wygląda z bliska :)
nie no az takich kolorkow to moja nei nabiera :P
luz_jacek fajna agama:)
A co do tych fotek, to myślę że to może być jakaś odmiana(b. rzadka) i nawet nietrzeba jej faszerować chemią żeby tak wyglądała.
Nie wiem czy żadka. Kupując ją gość powiedzial mi że to Sand Fire Dragon.
Szukalem fotek ale nie znalazlem tego za wiele.
Brevisowi chodziło chyba o te pierwsze fotki gdzie te agamy sądosłwnie pomarańczowe i żółłte :P Wątpiężeby istniały takie odmiany,na uzyskanie barwy owmiennej od naturalnej u np gadow które nie mnożną się tak super szybko potrzeba wielu pokoleń.Wątpie żeby w sposób naturalny wyhodowali cośtakiego :)
I powiem szczerze że nawet taka agAma jak twoja jest już piękna :) Ile dałeśza nią luz_jacek ??
To sa moje agamki sandfire zdiecia sa z maja teraz samiec jest jeszcze ladniejszy. http://www.sandfire.republika.pl/Sandfire.JPG