1) nie zdziczał. po prostu odzwyczaił się od twojego zapqachu i znowu się Ciebie boi. koszulka do terra i po kłopocie
2) wylinka również podnosi poziom agresji.
Wersja do druku
1) nie zdziczał. po prostu odzwyczaił się od twojego zapqachu i znowu się Ciebie boi. koszulka do terra i po kłopocie
2) wylinka również podnosi poziom agresji.
Koszulka jest juz w terra :) , nigdy bym wcześniej nie przypuszczał, że istnieje takie rozwiązanie... ciekawe czy zadziała ? Na razie go nie ruszam bo lada chwila zrzuci skóre, okólary ma białe jak mleko.
stary nie przejmuj się napewno się oswoi mój regius jest spokojniutki ale prubuje go tak wyciągac dwa razy w tygodniu nieraz nawet i pięć razy a gdy miałem zbożówke jak była mała to była spokojniutka gdy dorosła do 90 cm i nie wyciągałem jej nawet mi raz zwiała i miesiąc jej nie było gdy ją znalazlem to była taka wydziczona i ciągle kąsała ale brałem ją codziennie na ręke i stary spokojna się stała po 3 miesiącach nie ma żle napewno się oswoi cze
POZDRAWIAM
Hmm.. jak się tylko wylini to zaczynam go brać na rękę. Na razie koszulka leży w terrarium.
Ludziiiieeee.... ten numer z koszulką faktycznie działa... mój constrictor łasi się do mnie jak kot i nie ma juz z nim żadnego problemu... dzięki za tą cenną radę.
brawo za pomysł specter masz dobre pomysły:P