wiem wiem Goblin, obserwuję twoją ofertę od miesiąca, żaba kusi, aż już mi żal ciebie... ;-) tyle że póki co jestem totalnie spłukana.. liczę, że coś na dzień dziecka się sypnie ;-) to wtedy nie ma problemu..
Wersja do druku
wiem wiem Goblin, obserwuję twoją ofertę od miesiąca, żaba kusi, aż już mi żal ciebie... ;-) tyle że póki co jestem totalnie spłukana.. liczę, że coś na dzień dziecka się sypnie ;-) to wtedy nie ma problemu..
Dlaczego mialoby ich nie byc, nawet tych zwyklych?:(
Saurus to juz jest owiane tajemnicą :)
Double a ja sie pozbywam swojej z wielką niechęciom ale jestem na maxa spłukany i jak mus to mus :/
uważaj na czeskie żaby.... :) taka mała rada:)
Powiedzcie mi chociaz czemu jakies bzdury (lub nie) gadacie, bo mam zamiar sobie kupic jedna od czechow :/
skoro uważasz ze to bzury a nawet jak sam zauważyłes nie wiesz o co chodzi , to co ja Ci będe tłumaczył przecież Ty wiesz lepiej.....
Nie powiedzialem, ze musza to byc bzdury (czytaj uwaznie), i prosze cie o wyjasnienie- o co chodzi? Nie chce sie "naciac" :/
Obcy , tu pieniądz gra role... czesi mają taniej to kupują u czechów chodźby bele co :) moja tez jestczeska tyle ze solidnie wybrana ;)
No jak sie kupuje od czechów to trzeba wiedziec od jakich :)
:/
Coraz bardziej to poplatane, moglby mi ktos odpowiedziec normalnie i pomoc :/
Obejrze sobie na gieldzie jeszcze te duze ktore sprzedaje Łysek :D