a skad masz te informacje????
Wersja do druku
a skad masz te informacje????
sorry, z kąd masz te informacje?
a co , moze nook nie mam racji ?
to prawda, policja sie zabiera za takie cos
taaaa pic ladny, policja nie ma co robic tylko ganiac za hodowcami pajaczkow, jakby to bylo nielegalne to nie sprzedwano by ich w sklepach zoologicznych. niedlugo pewnie jeszcze policja bedzie ganiac za kotami ktore laza po piwnicach za brak zameldowania i nie placenie podatkow.....
Oczywiscie pylius, ze nie masz racji.
Podaj mi podstawe prawna wraz z jej interpretacja i choc jedno orzeczenie SN w tej sprawie (co tam SN, choc zwyklego sadu)
Czekam
Mark0wy
Oczywiscie pylius, ze nie masz racji.
Podaj mi podstawe prawna wraz z jej interpretacja i choc jedno orzeczenie SN w tej sprawie (co tam SN, choc zwyklego sadu)
Czekam
Mark0wy
Hmm
Coz kazdy ma prawo wyrazac swoje zdanie, tak jak kazdy moze sie mylic...
Nieprawdaz mantidzie?
Mark0wy
markowy Ty mylisz sie co do tej sprawy
po pierwzse nie wolmo trzymac zadnych zwierzat jadowitych, tzn takich ktore zabijaja toksynami swoje "posilki" a po drugie to nie mozesz trzymach gatunkow objetych CITES'em jesli nie masz odpowiedniego papierka ( ktorego sie latwo nie da zalatwic, sam bylem w urzedzie jakies 8 miesiecy temu zeby zarejestrowac brachypelmy)
tak jest w teorii a jak jest w praktyce kazdy wie...
pozdrawiam
dark
ta a co z krajowymi gatunkami ktore samowolnie wleza do domu tez sa jadowite bzdura i juz widze policjantow ktorzy chodza po domach i szukaja pajakow ze nie wspomne o tym jak beda je zabierac bo cos mi sie zdaje ze wiekszosc umrze ze strachu na widok kedziora ze o blondasie nie wspomne