-
Re: SKANDAL!!!!!
Ty chcesz je gonić? Ty uciekaj lepiej. :]
Ale z drugiej strony... kto z obecnych tutaj ludzi 11 lat temu był w stanie powiedzieć więcej, niż autorka rzeczonego artykułu?
Pewnie niezbyt wielu by się znalazło. Więc się nie zabieraliśmy za pisanie bzdur. :]Prawda pani redaktor?? :>
-
dokladnie.. to "troszke" stary artykul :)
-
To nieusprawiedliwia od pisania glupot, przesadow, stereotypow i "ploteczek". Tam byly jeszzce lepsze numery... ktos chce ten artykul??? Do snu?
-
w tamtym roku radziłbym tej "szanownej znawczyni" zapoznanie się z ptasznikami.:] A wtedy nie bo nawet boehmei:]
-
Nie trzeba nawet czytac tego do konca, zeby stwierdzic, ze ta pani redaktor dostala kare i musiala napisac artykul, na ktorym sie nie zna. Zwykle za kare szef zadaje dziennikarzom pisanie horoskopow, ale zdarza sie i takie cos.
W kazdym razie to bylo juz wielokrotnie wysmiewane na wielu forach, na tym tez :)
Przyznam, ze to naprawde bardzo niegrozny artykul, skoro nawet moja babcia uznala, ze to co tam jest napisane wykracza poza wszelka logike.
-
ja trzymam 3 dorosle t.blondi (samice) w oddzielnych pokojach niekiedy musze je nogą z luzka zganiać bo nie pozwalam spać na luzku(ta pajęczyna) mają swoje miejsca na fotelach do spania,zjadają pluskwy i myszy czasami wymuszczam na podwórko zeby se pochasaly na zielonej trawce ;P hahahahahhahah
powinno być oddzielne forum na takie glupoty i zeby na luzaku mozna bylo sie pośmiać i ponabijać :P (moze jest a ja nie wiem)
-
niezle bym zarobil jakby po tyle byly :D:D:D
-
źle jak pokuj jest mały to sie ma ograniczoną ilość pająków 2 lub 3 ale jeszcze gorzej jak sie ma wyrko małe i o każdy skrawek trzeba walczyć z pająkiem :)))
najpierw ludzie i moi starzy czytają takie bzdety a potem pająka niesposób sobie q**a kupić
-
piekne :)) , doprawdy aż sie popłakałem ze śmiechu.... no a ten tekst:
O WYLINCE:
"[...]wychodzi z niego, siada obok i zaczyna sie sam sobie przygladac[...]"
Pani dziennikarz ma talent.. ludzie przeciez takiego "kremu z wiśnia" to nawet politycy u nas w kraju nie wymyslają..
i takie to introspektywne... pajaki musza miec głeboki wglad w siebie..:)))
-
hehe,
caly ten artykul jest zalosny, razem z Panią "dziennikarz" Małgorzata ;]