jak dla mnie wszystkie są piękne a to który mi się bardziej podoba zalezy głównie od ubarwienia, kształtów, wymiarów. Najmniej piękne sa więc jak dla mnie skromne pajączki jaskiniowe.
Wersja do druku
jak dla mnie wszystkie są piękne a to który mi się bardziej podoba zalezy głównie od ubarwienia, kształtów, wymiarów. Najmniej piękne sa więc jak dla mnie skromne pajączki jaskiniowe.
Dialog
<ja> mam nową b. smithi
<koleżanka> brachy co?
<ja> chodź zobaczysz:D
<koleżanka> brrrryyy to jest ochydne wstrętne obleśne pajączysko wypuść mnie z tego pokoju!!!!!!!! Albo ja albo to coś!
Jak myślicie co wybrałem:D??
Niektórym się nawet smithi nie podoba:(
A mi kątniki sie podobają, uwielbiam brać je na ręce szczególnie podczas wyprawy w nieznane i przerazające czyli do piwnicy w moim bloku. Tam są dopiero kątniki i to ich dopiero mozna sie wystraszyc, takich rozmiarów niektóre ptaszniki mogą pozazdrościc. Ja nielubie krzyzaków bo to wredne bestie rzucające sie na wszystko co sie rusza.
"Ja nielubie krzyzaków bo to wredne bestie rzucające sie na wszystko co sie rusza."
a ja wlasnie za to je lubie :)
Kątniki - full wypas, miłe w dotyku
Krzyżaki - to co wyzej
Dla mnei nei ma okropnych stawonogów
Ogolnie podobaja mi sie wrzystki stworzenia zwierzeta, ptaki czy cos innego. Katnika posiadalem w swej chodowli i byl cudowny, byl to pierwrzy pajak. Wlasnie od katnika sie wrzystko zaczelo moja przygoda z ptasznikami. Dzieki niemu poznalme co oznacza byc terrarysta i za to mo dzenkowa:)
Jak to mowią 'nie ma brzydkich kobiet, tylko czasami wina brak':) Dla mnie wszystkie pająki są śliczne i to bez winka:>
mnie sie nie podoba z ptasznikow B.Vagans. nie mam pojecia dlaczego...
Jak widać nie podoba się to, czego się boimy :P
Każdy pająk ma coś w sobie.
a z ptaszników Grammostole i Acanthoscurrie mi sie nie podobają, B.albopilosum też. Bachus czego jak czego ale bardziej boje sie murinusa który mi sie bardzo podoba niż krzyzaka.