Hehe bo ja napisalem wczesniejszego posta :P ale ok juz wiem o co chodzi :D
Wersja do druku
Hehe bo ja napisalem wczesniejszego posta :P ale ok juz wiem o co chodzi :D
Zaraz zaraz, 3masz malego pajaka w terraium docelowym, i chcesz go pzreprowadzac do sloika na obiadki i kolacje??? :| Dziwne. Po co Tyle kombinowac, niech on zamieszka w tym słoiku....
I niech nie siedzi z doroslym swierszczem (4 wylinka to malenstwo - no chyba ze pajak ma 4 cm ciala, a sprzedawca sie tak znal na ptasznikach, jak Zablocki na mydle). Szkoda pajaczka by bylo...
Czasem rosea zachowuje się jak geniculata. Dorosła samica kumpla ma przynamniej taki apetyt...
Avi, jak Zablocki znał się na mydle ??
... skoro mozna wyjsc na czyms jak Zablocki na mydle, to moze i mozna sie na czyms podobnie znac :-)
No dobra, powiem bardziej przystepnym jezykiem: koles w zoologu zna sie na ptasznikach mniej wiecej tak, jak ja na fizyce kwantowej.....
taaaaa... czyli w ogole :) Ja ostatni w zoologu G.rosea widzialem z etykietka na terra B.albopilosum i jak zaworiclem uwage to uslyszalem "ja sie na tym znam i wiem ze to wlasnie dobra nazwa" wiec wysmialem kolesia przy wszystkich, powiedzialem ze jest kretynem i wyszedlem, a co do jedzenia... co sie martwisz ze nie je. Jak zglodnieje to zje. Moja rosea (dorosla) znowu robi glodowke od 2 miesiecy. Nic strasznego :)
A ile ma twoja rosea ?? i po ktorej jest wylince ??
Czekajcie koleś w sklepie powiedział że jest po L4 ale ona jest naprawdę duża i podobno je świerszcze zobaczcie na mój profil jest tam zdjęcie ona ze mną.