bulbusy :)) po wylince ma puste, dopiero kilka tygodni po napelnia... bedziesz wiedziala bo sieci duzo do tego zrobi...
ale to nie jest samiec raczej
Wersja do druku
bulbusy :)) po wylince ma puste, dopiero kilka tygodni po napelnia... bedziesz wiedziala bo sieci duzo do tego zrobi...
ale to nie jest samiec raczej
temp. 26-28 stopni karmiona co kika dni. czy moge dopuścic dorosłego samca do niej?
nie wiedziała tylko wiedział jestem chłopakiem!!! Wiem dokładnie jak wygląda dorosły samiec jak pobiera nasięnie (napełnia balbusy) ale nie jestem na 100% pewien czy to samica po tym jak jedna książka mnie w błąd wprowadziła ze sprawdzaniem płci
sprobuj , nic sie nie stanie... jesli samica bedzie uciekac to prawdopodobnie nie jest jeszcze dojzala... jesli uciekac bedzie samiec to mozliwe ze nie jest jeszcze napelniony..
a jak bedzie wszystko oki... to zaczna tanczyc sobie.. :)
no to sorry za błąd w Rodzaju...
a jak pytasz sie " co sie niby napełnia" to z tego wnioskuje ze mozesz nie wiedziec..
wiec napisałem..
ale nie napisał co się napełnia a ja nie zajarzyłem:) jeśli to samica czy moge dopuścić samca??
ale pszed dopuszczeniem musze ją chyba dobże nakarmić, ale ona ostatnio wogule nie chce jeść
Ja mysle ze po 11L
moim zdaniem to on jest po 11 L :)