raczej można dawać tylko z miejsc gdzie nie ma jakis zanieczyszczeń (z dala od dróg itp.)
Wersja do druku
raczej można dawać tylko z miejsc gdzie nie ma jakis zanieczyszczeń (z dala od dróg itp.)
a jak ewnetualnie oczyscic takiego robala? ja mieskzm blisko pola i tam jest duzo robali na polu raczej neisa znieczyszczone.
a i czego neimozna dawac z pola? jakich robali
1. Możesz dawać owady z dworu, ale zawsze pewniejsze są świerszcze, mączniki, czy karaczany z hodowli.
2. Wszystkie pająki zapierniczają po szybach. Jedne trochę lepiej, inne trochę gorzej, ale nie polecam zostawiania terra bez przykrycia.
3. Hodowla Smithi, czy Vagansa jest tak samo łatwa jak kędzierzawego.
Jimbo nie zgodze się że hodowla vagansa jest taka prosta jak albopilosy vagans jest to pająk agresywny na wszystko się żuca i czesto wyczesuje wloski a do tego jest szybki i ataków np na moją reke jest nie mało!
pozdrawiam!
jedna prosba :) pisz troche bardziej zrozumiale :) i co zescie sie uparli na ten dwor?? :)))
Ale warunki ma te same. Z charakterem vagansów jest różnie ale generalnie są nienormalne.
A co za problem hodowlę świerszczy założyć? Ja mam, kumpel ma i jest spox. Odsyłam do forum o karmówkach...
Mozesz dawac owady łąkowe, nie ma problemu. Ale nie podawaj pajakow, os, pszczol, itp.
Mój jest z tych generalnie nienormalnych. Wredna mać i tyle. Irminia jest bardzo fajna, cambridgei też. Byle z nimi spokojnie i wszystko będzie ok.