Wiesz, co do nia nie estes w stanie tego rozpoznac, ale jednak sa objawy kotre pozwalaja Ci stwierdzic - tak on sie przygotowywuje, nie ruszam go
Zestresowac = przestraszyc
Wersja do druku
Wiesz, co do nia nie estes w stanie tego rozpoznac, ale jednak sa objawy kotre pozwalaja Ci stwierdzic - tak on sie przygotowywuje, nie ruszam go
Zestresowac = przestraszyc
NIE
Bez sensu. Po co to robić ? Nie lepiej zostawić pająka , żeby w spokoju przygotowywał się do wylinki i zmienić mu po wylince ? (oczywiście po jakimś czasie).
Nie rozumiem celu takich pomysłów.
Przed kazda wylinka chcesz mu zmieniac torf ?? Nie widze wogole sensu w tym wszystkim. Po co ??
"czy to dobrze wymianiac pajakowi podloze 1 dzien przed wylinka"? - pytanie tylko: po co???.. druga sprawa: raczej trudno okreslic czy mu wymieniasz podloze 1 czy 2 czy iles tam dni przed wylinka..
Czytaj wszystkie posty. jeszcze raz mowie: z reguly wiadzisz ze pajak przygotowywuje sie do wylinki, i w tym okresie nie powinno sie z nim nic kombinowac.
ludzie!!!! czytajcie dokładnie!!!!!!!!!! przecież napisałem, że niewiedziałem kiedy przejdzie wylinkę......................mój pająk mi nie mówi, kiedy ma wylinkę.........
Ja pisze dopowiedz do tego co napisal PMajdan !!!
Wlasnie prowadzimy na GG ozywiona dyskusje na temat:
"czy to dobrze wymianiac pajakowi podloze 1 dzien przed wylinka"?
Ja - NIE, Ardi - TAK. Jakie inne glosy?
wiec co sie wkurzasz???
Ja mu wcale nie chce zmieniac!!!!