Masz racje, no more "comence".
Wersja do druku
Masz racje, no more "comence".
Gratulacje..to kiedy pijemy ??:D
Jak chcesz to wpadaj jutro do wawy, mam dzień sportu w szkole wiec moge na sportowo oblać mój pierwszy kokon. :D
No i wszystko pięknie się zakończyło jak pisałem pytanie do Awi było wszystko ok pomyślałem że mineło 6 tygodni to zerknę co tam jest w tym kokonie mojej rozea popatrzyłem i pomyślałem zrobię to rano mineły 4 godziny właśnie ciekawość mnie męczyła zszedłem patrzę a rozea kończy posiłek :) lol i nici z małych pajączków.Człowiek uczy się na błędach miałem go zabrać i sztucznie inkubować ale postanowiłem go zostawić i teraz mam co chciałem .Na przyszłość będę mądrzejszy hihihi ale przynajmniej ta moja "mamusia" nabrała krągłości :)
Neo2 widzisz jak to jest czekałem 15 miesięcy na kokon a teraz klapa zabieraj kokon jak najprędzej :) jak nie chcesz mieć niemiłej niespodzianki.
ale SZOK :D fajną musiałeś mieć mine :P
e tam przeczówałem że tak będzie kuzyn się ze mnie śmieje że jeszcze mu mówiłem że muszę ten kokon wyciągnąć przed wczoraj bo ta samiczka jest niepewna ale jestem leniuszek i stało się nie bedę biadolił było mineło jak zobaczyłem że kokonu nie ma i reszcztki samica wsysa to się uśmiechnołem i pomyślałem a jednak znowu miałem rację hihihihih :)
nawet dostałem pocztówkę z Iraku ale te wiadomości szybko się rozchodzą http://www.ryano.net/iraq/?1183778
hehehe widze ze nawet w iraku wiedza o Twoich zainteresowaniach :)