Wszędzie ma te pomarańczowe włoski? Czy jest trochę przezroczysty? Grażynka: skad wiesz, ze albopilosum, może jakaś Stromatopelma. ;-PP Też dobra na początek. ;>
Wersja do druku
Wszędzie ma te pomarańczowe włoski? Czy jest trochę przezroczysty? Grażynka: skad wiesz, ze albopilosum, może jakaś Stromatopelma. ;-PP Też dobra na początek. ;>
jak narazie widziałem tylko na nogach i z przodu
...no tak ...dobrze słyszałes zęby sie wyrywa ...,ale u stomatologa....i nie ptasznikom tylko ludziom którzy o nie nie dbaja i maja z potem kłopoty .....stary kto ci takich głupot naopowiadał ....co do drugiego członu pytania ...owszem ugryzienie pajaka moze byc grozne ..a nawet smiertelne dla osób uczulonych na jad , wszystko zależy jaki gatunek pajaka cie ugryzie ...szkoda ze najpierw postarałes sie o pajaka a nie poczytałes sobie o hodowli i cechach szczególnych omawianych osobników.Zachęcam postudiowac ..miłej lektury
http://www.terrarium.com.pl/forum/faq/ptaszniki.php
LOL, dopiero zwróciłem uwagę. :D Pająk ma 1-2 cm ciała i jest samcem?! A skąd Ty to wiesz?
Jak napisałem dostałem go od kumpla i on tak mówił ja na temat pająków mało wiem, bo interesuje się wężami a nie pająkami
sam se qr.....a wyrwij zeby...
...a powiedz mi ,po czym kolega poznaje ze to samiec .....czy samica
widac kretynów na forum też macie aż się smutno robi jak się czyta wypowiedz 27latka o takim poziomie
No to albo Cię kolega wprowadził w błąd, albo posiada niesamowicie rozwinięty sprzed w postaci jakiegoś diabelsko dobrego mikroskopu.. no nie wiem.. =) Raczej niemożliwe jest określenie płci przy tak małych rozmiarach... no chyba, że nie wiem jaki to ptasznik, który osiągnął już dojrzałość płciową (są takie małe, raczej niedostępne w Polsce).
Po co ci pajak, jak nie wiesz o nim nic?
Poczytaj i dopiero wtedy zabierz sie za hodowle