Do takich tematow jest forum "na kazdy temat". Coz, jestem lamem, bo nie rozumiem takiego humoru.....
Wersja do druku
Do takich tematow jest forum "na kazdy temat". Coz, jestem lamem, bo nie rozumiem takiego humoru.....
tylko ze akurat to nie jest nic smiesznego.. jesli tym czyms wzniosles sie na swoje wyzyny poczucia humoru to Ci szczerze wspolczuje..
ehh znalazl sie satyryk i do tego w kiepskim wydaniu :-) po co takie glupoty pisac?
buahahahahahaha buahahahahahahha niezłe to było buahahahahaha haah ha naprawde niezłe hyhy ;-)
a ja sie dopiero zaczełem śmiać po poście "wino" <lol2>buhahaha nie moge z tego:P
hehehehehe no a co sie bede czaił takie są prawa dzungli
Awikularia: nie lamem, tylko lamą bądź lamerem. ;-P Cóż. Wychodzi na to, że też jestem lamą. ;>
NO to wychodzi na to ze jest nas (lamów) jakies 99%
Dziekujemy emi gdyby nie Ty zylibysmy w tej niewiedzy do ostatnich swych dni.
Jeszcze raz wielkie poklony dla szefa " nie lama" :P
jak chcesz, to pisz takie bzdury, ale ostrzegaj już w temacie np. [humor]
Wtedy czytać będą tylko Ci, którzy chcą się chwilę zabawić, a tak wprowadzasz tylko niepotrzebne zamieszanie.
Po to jest podział na działy, zeby mozna w nich łatwo znaleść określone zagadnienia, a nie umieszczać przerózne tresci gdzie popadnie
Sory, ale szukam konkretnych informacji (jest tu na forum trochę śmiecia) i trochę mnie irytują wątki z treścią nie na temat :-(