Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: Terra

Bziak
    Guest

Terra

w czym trzymacie swoje juz dorosle ptaszniki ? wiem ze przewaznie w terrariach ale wiem ze tesh osoby niektore trzymaja w innych roznych pojemnikach wypowiedzcie sie w czym trzymacie moze jakies fotki :]

rastafaq
    Guest

Re: Terra

Ja trzymam w terrariach, kilka zdjeć jest na stronce w profilu, ale moge coś ci na maila podesłać.Jak kupie aparat niebawem to stronka bedzie ulepszona.

ziu
    Guest

Atrax Robustus
    Guest

Sprawdzalem to rozwiazanie, ziu i nie sprawdzilo sie raczej u mnie. Trzymalem w takim czyms regalis, ale zachwycony nie bylem. Ciezko ogolnie utrzymywalo sie wilgotnosc, a ze sprzataniem tez roznie.

Naziemne trzymam w terrariach, gdzie scianki obklejone sa atlasem - pomontowane polki "skalne" ze styropianu (otoczonego zaprawa). Zadnych elementow naturalnych.
    Nadrzewne maja u mnie podobnie, tylko. ze troche wyzsze te terraria.

Mlode podziemne trzymam w tubach na przyprawy, ktore mozna kupic w TESCO.
    IMHO nie ma nic lepszego.

ziu
    Guest

ziu
    Guest

postawilem na jakosc a nie na ilosc i chce zeby moje pajaczki mialy kawalek biotopu. Zreszta nie mam czasu na wieksza ilosc pajaczkow. Ale niektorzy np. trzymaja po 20 pajakow w byle czym tez metoda, ja wole 2 ale tak jak mowie zeby mialy jak u siebie ;D

Pozdrawiam.

Atrax Robustus
    Guest

No no! To terrarium na zdjeciu to dla mnie dzielo sztuki.
    Jezeli to Twoje, to gratuluje.

ziu
    Guest

jest moje ale wykonanie nie moje ;D na zamowienie niestety nie mam tyle talentu ale dzieki i przekaze wykonawcy

Ps. robil je QUENTIN.

daf
    Guest

Ja narazie maluchy trzymam w pudełkach po świerszcach(takie większe modele) a crawshayi siedzi narazie w faunaboxie. Jeśli to samiec to później będzie mieszkał w wiadrze po popcornie.

ziu
    Guest

heheheheheh ;] jaka dyskryminacja :] ale sie usmialem jak samiec to dosatnie wiadro po popcornie :] (zart)

Uprawnienia umieszczania postów