najlepiej z tydzień
Wersja do druku
najlepiej z tydzień
i okaże się że pająk gdzieś łazi moja genikulata tak mi zrobiła właśnie teraz plastrem pojemnik zaklejam i nie otwiera.
No możliwe. Moja jak chodzi po szybkach, bada odnóżami, widzi że nie ma żadnej dziury i nie próbuje nawet podnosić, jakby chciała to możliwe że by podniosła, ale jest na to za głupia.
Co do rosei, to mi kiedyś otworzyła wieczko w zamkniętym plastikowym pudełku, więc możliwe że ten gatunek bardziej lubi kombinować ;)
U mnie najbardziej kombinowały geniculaty i vaganse. Przegryzały się powoli przez plastikowe wieczka.
pajak spokojnie podniesie a w szczegolnosci blondi jest bardzo silna :D i pajak potrafi przegryzc wiekszosc materialow, nie przegryzie szyby i metalu :]
No ale nie widać że masz blondi a olbrzymi kto wie :)
Moj niedojrzaly samiec B. boehmei sam sobie odsuwal szybki w terrarium. Nawet mu zdjecia porobilam, jak usilowal zwiac. Skubany, ciagle wracal w to samo miejsce, pomimo odpedzania go. W koncu podczas mojej nieobecnosci odsunal szybke i zwial. Po tygodniu zostal zlapany, jak przechodzil zza jednego regalu za drugi (o 1:00 w nocy). Przedtem siedzial pod szafka z akwarium... Tak wiec wszystko jest mozliwe...
grazynko jestes genialna... terra nie jest zrobione ze szkła powinni dac ci nobla ale za rok bo sie niezałapałas
Dlaczego nie? Nagrody Nobla rozdawane sa 10 grudnia :>:>:>.