to wkrótce postaram sie wrzucić zdjęcie
Nie mam znowu takiego dużego problemu że jest mała tylko chodzi mi o fakt czy jak ja kupiłem była po 3 wyl bo osoba sprzedajaca jest bardzo szanowana na tym forum.
Wersja do druku
to wkrótce postaram sie wrzucić zdjęcie
Nie mam znowu takiego dużego problemu że jest mała tylko chodzi mi o fakt czy jak ja kupiłem była po 3 wyl bo osoba sprzedajaca jest bardzo szanowana na tym forum.
w obronie sprzedawcow..
Jak ktos ma np. 200-400 mlodych popakowanych w pudeleczka, czasem trudno jest byc dokladnym co do wylinek, mlodziak ja zniszczy lub przysypie i poprostu nie rejestruje sie ze podrosl o 0.5mm
Sam mam z tym czasem problem...mozesz byc pewien ze nawet jesli ktos sie rypnal to nie zrobil tego w zlej wierze.
to zalezy jak liczy sie wylinki.Jesli liczyc te w kokonie (czyli 2)to mlode prosto z kokonu jest juz po 2(albo po zadnej,zalezy jak liczyc)z tego powodu tez moze byc nieporozumienie.Lepiej raczej oceniac po rozpietosci odnozy lub dlugosci ciala.mlode po wyjsciu z kokonu czesto tez sie mocno roznią wielkoscią(nawet o polowe)zaleznie od wielkosci jajeczek
O, Robercie, zaczynasz pisac na forum? Witamy, witamy ;D. Widze, ze jednak zaczales udzielac porad ;D.
to zeby byc bardziej wiarygodnym sprzedawca :)
A tak sobie zaglądam czasem,cos z neostradą trzeba przecież robic;)
wydaje mi sie ze moja wiarygodnosc nie wymaga udowadniania,tylu ludzi we Wrocku ma zwierzaczki odemnie.zawsze staram sie byc ok.a to pytanie akurat mnie zainteresowalo :)
odpowiedz poprawna politycznie ;)
mnie tez poprostu zainteresowal :D
temat...
Grzesiek , to ja ci ja sprzedalem .... mogles powiedziec odrazu "xeo mnie wykiwal :P "
Wiem ze one do 3-4 wyl sa malutkie ..... i powiedzialem ci ze jest po 3 bo ja ją taką kupilem. jak ktos kogos oszukal , to nie ja tylko ten od kogo kupilem.
I'm back
Xeo ja jej od Ciebie nie kupowałem!!!
NIe rób sobie antyreklamy bo wszystkie pajączki od Ciebie są w porządku.
Dawno Cie nie było na forum