dreadknight - jak narazie to ty chyba nabijasz sobie postow, AC DC popieram !!!!!!
Wersja do druku
dreadknight - jak narazie to ty chyba nabijasz sobie postow, AC DC popieram !!!!!!
Witam!!! Wydaje mi się że nie powinno mieć to aż tak wilkiego znaczenia ja sojego pupila też trzymam gdzieś w takiej temp. jak Ty. A wylinka zawsze może sie opóznić
odpisujac mi tak niewartosciowo tez sobie nabiles :P:P
jeśli chodzi o odpowiedź na zadane pytanie przez SHERON'na to napisałem mu że moja brachypelma albopilosum nie ma wylinki aż do dziś(od 2 miesiecy) ale będzie miała może w nocy albo jutro.
Wiec na jego pytanie odpowiedziałem.
ale najpierw skrytykowałem (zreszta nie tylko ja go odsyłałem do FAQ I ARCHIWUM)takie osoby na tym forum co zadają pytania ,na które już setki razy były odpowiedzi!!!!!!!!!!!
widocznie nie chce im się skorzystać z opcji SZUKAJ ,tak jak mi!!!!!!a po to ta opcja jest,
więc postów sobie nie nabijam bo mnie takie coś nie rajcuje!!!!
a sprawa między mną a dreadknight'em już została wyjaśniona!!!
i dziękuje tym,którzy na tym forum mnie popierają bo przecież nie tylko mnie wkurza jak ktoś zadaje tysięczny raz to samo pytanie a wystarczy kilka tematów niżej sprawdzić
POZDRAWIAM
AC DC
Nie . Ta temperatura jest dobra . To może być problem wilgotność , ale bardziej to dla tego gatunku jest normalne.
Ty sie przejmujesz, ze pajak sie nie rusza 3 dni?
Moj sie nie rusza 2 miesiace :D
Wiem, ze zyje tylko dlatego, ze czasem odwrocony jest w strone szyby, czasem w strone konara (chyba, ze jednak nie zyje i go zra roztocza :>).
Ale raczej uwazam, ze zyje i ma sie dobrze :)
Wielki dzieki za niektóre porady szczegulnie dreadknighta. Ale też mnie to zastanawia bo muj Smitek przechodzi regularnie 4 kedziorki też mają ok a boehmei jakoś sie opira :]
Ja tylko dodam że moją Boehmei kupiłem pod koniec sierpnia i do tej pory nie przeszła u mnie wylinki... Jest teraz L9-10. Tak więc nie przechodzi wylinki już ponad 103 dni! I czy ktoś wie czy ta wylinka będzie na dniach, czy jeszcze poczekam...? Pytam tak apropos tematu, chociaż pewnie ktoś mnie zjedzie tek jak tego kolesia co założył temat... :D
glupie pytanie....
"czy wylinka bedzie na dniach??" - to powinienes wiedziec ty...
dużo zależy od temperatury.
to widać po zachowaniu jak nie przyjmuje pokarmu i jest mało ruchliwy to możesz mieć nadzieje ze niedługo to nastąpi.