P. ornata rzadko kiedy ma 150 mlodych w kokonie, tak wiec "setki" to nie sa.
Ziu, mysle, ze ta samiczka po prostu tak wyglada. Nie zwrocilabym na to uwagi, gdybys nie napisal w temacie i poscie, o jaki problem chodzi.
Wersja do druku
P. ornata rzadko kiedy ma 150 mlodych w kokonie, tak wiec "setki" to nie sa.
Ziu, mysle, ze ta samiczka po prostu tak wyglada. Nie zwrocilabym na to uwagi, gdybys nie napisal w temacie i poscie, o jaki problem chodzi.
tez mysle ze nie ma sie czym przejmowac ;-) i to potwierdzacie, dzieki za odp.
Pozdrawiam.
chodziło mi ogolnie o ptaszniki - wiekszosc z nich rodzi sie w towarzystwie setek braci i siostr
sołtys jeśli byś miał setki kędziorków to miałbyś małe problemy ale po jakimś czasie i za odpowiednią cenę rozeszły by się wszystkie.Co do ornaty to z 2000 tysiącami nie było by problemu po drobnym upuście cenowym hihihihi
Jak widzisz nie jest sztuką się pozbyć pająków ale je rozmnożyć.
dziwne tez jest to ze ta siwota dziwnie jak by odbarwia ostatnia czesc ornamentu.
ziu zamiast się zastanawiać mogłeś popaczeć na inne oranty mają te same lekko blaknące zabarwienie na koncu odwłoka i było by po problemie jeden przykład
http://www.tarantulas.ru/photo/Poeci...ata_5_foto.jpg
o Galn dzieki ;] myslisz ze nie patrzylem ;] patrzylem na duzo zdjec przed napisaniem a na tarantulas.ru nie luknalem dzieki za ten przyklad.
Pozdrawiam.
ziu jak będziesz szukał fotek jakiegoś pajączka to wystarczy google.pl wpisać nazwę szukaj potem wcisnąć grafika i troszkę zdjęć znajdzie od koloru do wyboru hihihi ;)
wiem wiem ;] mowie ze duzo mialem, ale to widac na wszystkich poecilotheriach na tarantulas.ru.
Pzdr