Nie brać...
A nie lepiej przy przekładaniu np. brać do pudełka? Trzeba od razu w łapy? :/
Wersja do druku
Nie brać...
A nie lepiej przy przekładaniu np. brać do pudełka? Trzeba od razu w łapy? :/
Kurde pac buracznika mi ukradłeś ;)
zalezy o jakim pająku mowisz...
Jestem ciekaw czy jak bedziesz powoli zbliżał rękę do pajączka aby go złapać to czy Cie nie pomyli z jedzonkiem i nie dziabnie ... no ale możesz spróbować ... :] ....
ja proponuje od tyłu :]
Hehehe. Jakto jak?? Za nozki!! Za ich 3 pare dokladnie. No co wy tak nie robicie? Ja zawsze jak wyprowadzam moje pajaki na spacer to je wlasnie tak lapie:P:P
hmmm.... to wszystko bardzo ciekawe, ale odebraliście mnie źle. Tylko żartowałem z tym straszeniem. Tak przy okazji to jestem posiadaczem młodek lasidorki (4,5 cm).
No dobra czy jest tu ktoś kto chociaż próbał brać swoich pupili na ręce.
tyle osob sie wypowiedizialo siedzacych w terrarystyce nawet po kilka lat i niewierze ze zadna z tych osob niebrala pajaczka na reke ?( z tego co wynika to chyba nie ?) no ale ja wam niewierze hehe pozdrawiam
dlaczego odrazu myslicie ze dla szpanu on chce sobie tego pajaczka wziasc na reke ? moze go poprostu cos korci do tego :D no niemowcie ze was nieciaglo nic aby sobie wziasc pajaczka na reke ? przeciez niemusi spac odrazu na ziemie i sie zabic ... pewnie zaras mnie zbesztacie hehe czekam :D i pozdrawiam
Ja swojego byłego samca boehmei nosiłem na ręku, a teraz to obecne jak narazie tykam palcem.