uważałbym z tym skorpionem, mój sie z boxu o wysokości 15cm wydrapywał (tzn. wydrapałby sie jakby nie był zamknięty :)
Wersja do druku
uważałbym z tym skorpionem, mój sie z boxu o wysokości 15cm wydrapywał (tzn. wydrapałby sie jakby nie był zamknięty :)
ale bez nakrycia bedziesz miał problemy z wilgotnoscia :)
O ile to będzie skorpion wymagający dużej wilgotności. Jest cała masa skorpionów dla których wysoka wilgotność jest prawie, że zabójcza.
OKi dzieki bez obawy na pewno je przykryje tak tylko pytalem z ciekawosci bo zobaczylem ze sie nie podaje wymiaru wysokosci przy terrarium.
garo :)
oki dzieki nakryje na 100%
garo
to prawda ale mam zamiar miec na dzien dobry P. IMperatora wiec on potrzebuje troche duzej wilgotnosci a;e na pewno zaraz po nim bede mial skorpiona egipskiego a on nie potrzebuje wogole zadnej wilgotnosci tylko kompletna susze i nie trof na podloze tylko suchy sypki piasek.
jeszcze raz wszystkim dziekuje
garo
PS
JAK MA KTOS JAKIEGOS SKORPIONKA NA SPRZEDAZ TO PROSZE DAC ZNAC CHETNIE BYM COS KUPIL !!!!!!!!!!!!!!!
italicusa mozesz trzymac spokojnie w malej kuli dla rybek faknie wyglada a wymagania ma zbilzone do panujacych w mieszkaniu wystarczy troche nawilzac i nie bedzie problemu