mi sie bardzo przydadza poniewaz zawsze mialem male trudnosci w okreslaniu plci ale teraz mysle ze nie bedzie juz takich problemow :)
Wersja do druku
mi sie bardzo przydadza poniewaz zawsze mialem male trudnosci w okreslaniu plci ale teraz mysle ze nie bedzie juz takich problemow :)
czy na załącznonym zdjęciu da się rozpoznać płeć kedziorka L9? (niestety moim aparatem leprzego nie zrobie) :(
Ja też myślę że poświęcony przez Ciebie czas nie pójdzie na marne. :))
.. OK ponczos, myslę, że to samiczka, ;)
ale jak wspomniał robert.p, potrzeba tez troche doświadczenia. Gdybym miał troche więcej wylinek tego samego gatunku, może po kilku "kursach" w internecie, nie miał bym wątpliwości.
Samo ukończenie np. medycyny, nie robi ze studenta świetnego lekarza - teorię trzeba jeszcze poprzec praktyką.
Robert.p wykonał swietna robotę i jego praca, na pewno się nam przyda.
ja chcialem tylko wtracic ze te pajaki nie pasuja mi na 6 wyl.. troche za duze jak na ten "wiek"..
Miom zdaniem wyraźnie widać, że to samica nawet na takim zdjęciu.
Ale mój poprzedni post był ogólnie komentarzem tematu, a nie Twojego postu!! :P Sam mam problemy z określaniem płci!! :)) Pozdrawiam. :))
dzięki,
wygladem tez przypomina samicę - jest dosyc spora, duzy odwłok i ma apetyt.
.. ale mam za mało doświadczenia, wiec wolę zasięgnąć opinni fachowców.
.. gdyby jeszcze ktoś poparł diagnozę, był bym wdzięczny
Żeby temat był kompletny przydałoby się jeszcze zdjęcie wylinki samca. Jeżeli ktoś takie posiada to może niech załączy?
świetny temat;];]
ale i tak za pare dni (tygodni) popadnie w niepamieć:((
i znowu będa posty typu "chłopiec czy dziewczynka" :D
POzdrawiam