nieno nie polka :) tak ogolnei napisalam :) raczej chodzi mi o stolik pod telewizor, napisane jest ze uniesie 70 kg.....ale usiadlam ze stara i starym we trojke i jakos nic sie niestalo :) a razem to wazymy HOHO
Wersja do druku
nieno nie polka :) tak ogolnei napisalam :) raczej chodzi mi o stolik pod telewizor, napisane jest ze uniesie 70 kg.....ale usiadlam ze stara i starym we trojke i jakos nic sie niestalo :) a razem to wazymy HOHO
Nie polecam takiego stolika. Jest naewno duzo mniejszy od terrarium i cierzar nie bedzie mogl sie orzlorzyc na calej powiezchni tylko tam gdzie bedzie stalo terra. A po za tym wystajace czesci terra beda musialy znosic duze obciazenia i niestey mga nie wytrzymac tego scianki! wiec nie polecam. Jezeli znajdzies o mebel o takich rozmiarach jak terra to moze byc bo cierzar rozmiesci sie rownomiernie na celj dlugosci terra. pozdrawiam
stolik ma wymiary 120 na 60 wysokosc kaloes 40 wiec jest wiekszy od terra
Ja swoje terra postawilem po prostu na biurku - oczywiscie nie moim, musilem kupic nowe - narozne. I spisuje sie super. A co do duzych ciezarow, to polecam jednak meble ktore stoja pewnie na jakis drewnianych, grubych nogach! Zadnych plastikow czy kuleczek (a zapelne to jest podstawa stolika pod TV). Moje 2 akwaria - 80 i 96L stoja juz kilka lat na jakims zabytkowym meblu (jeszcze chyba sprzed I Wojny Swiatowej) i mebel ma sie bardzo dobrze (akwaria mniej bo nimi sie moj ojciec zajmuje... :P).
Tak wiec terrarium nawet jak ma 100kg to jest malo - tyle co przecietne akwarium. Wiec popytaj jakis znajomych akwarystow gdzie kupowali swoje meble
tzn ono jest z drewna oile sie niemyle........heh z ikei :>
kurcze moglabym zaryzykowac skoro utrzymuje 3 osoby....
Powiedz dokladnie co jest jego podtsawa (stolika). Moim zdaniem nie bedzie poroblemu i utrzyma, ale lepiej teraz sie pomartwic niz zeby mialo sie rozwalic cale terra! Utrzymanie 3 osob przez minute, a 100 kilogramow latami to jest roznica!!! Pamietaj!
mozemy usiasc na 10 minut :>
TylerPL moze ci fotke przesle tego stolika ok?
A nie prosilem o nia...? frycha@poczta.onet.pl
czekam na nia
wyslalam
Nie nadajes sie moim zdaniem. Ciezar sie nierownomiernie rozklada, i ma kolka - mowilem, zadych kolek! Jak je wymontujesz to ok, bedzie na pewno duzo lepiej. A ta srebrna kolumna jest z plastiku czy z metalu? bo na zdjeciu nie za dobrze widac...