Dlatego tez jestem zwolennikmiem wysylanie ptaszorow moldych i jak jest cieplo ;] Teraz nie zgodzilbym sie na wysylke nawet na odpowiedzialnosc sprzedajacego ...
Oby jak najszybciej przyszla wiosna ...
Wersja do druku
Dlatego tez jestem zwolennikmiem wysylanie ptaszorow moldych i jak jest cieplo ;] Teraz nie zgodzilbym sie na wysylke nawet na odpowiedzialnosc sprzedajacego ...
Oby jak najszybciej przyszla wiosna ...
czekaj do wiosny.
dokładnie poczekaj, ja juz mam zamówionego pajączka ale poczekam az zrobi sie cieplutko, cos taki niecierpliwy?
tez mam kupionego pajaka, ale gosciu jest spoko, i zaopiekuje sie nim, do czasu az bedzie mozna wyslac, a w ta srode ma juz byc 7 stopni, nie lepiej poczekac te 7 dni i miec wieksza pewnosc, ja na swojego czekam juz dobre 3 tygodnie. Naprawde nie ma co sie spieszyc.
co ty bredzisz jaka prokuratura :/... takimi drobnymi sumami to nikt sie nie interesuje ,a pozatym to dowod wpalty o niczym nie swiadczy. pks jest cool
kagetsu gadasz bzdury, a wytlumaczyc Ci widze, ze nie mozna.
>>takimi drobnymi sumami to nikt sie nie interesuje
zdziwilbys sie i to bardzo !!
>>a pozatym to dowod wpalty o niczym nie swiadczy
jak widac zycie Cie niczego nie nauczylo. Wiec prosze Cie nie pisz takich bzdur.
jakich bzdur? pojdziesz na policje z pocztowym druczkiem i powiesz im ,ze przelales 20 zl za pajaka od jakiegos stasia?? i co ni mieliby zrobic?nawte jak idziesz na komende i mowisz ,ze ktos cie np. na allegro wyrobil w wala na 500 to mowia ,ze niestety musza umorzyc postepowanie , phh.
upór w głupocie niektórych ludzi mnie zadziwia, tłumaczenie nie ma sensu...
>>upór w głupocie niektórych ludzi mnie zadziwia, tłumaczenie nie ma sensu...<<
:-) okey to moze wrocimy do tematu glownego