Chodzi o zoologa w Emce
Wersja do druku
Chodzi o zoologa w Emce
Nie jest tam chyba tak najgorzej zwłaszcza ze zwierzętami terraryjnymi, każdy zwierzak ma swoje duże terrarium z miską wody. Co innego te akwaria z mlekiem i nie wiadomo z czym w środku.
ptaszniki maja za duza wilgotnosc i absolutnie nieodpowiednie podloze, widzialem tam kiedys boaska trzymanego w akwarium w ktorym byla tylko pusta miska na wode i trociny, no i te rybki...
a poza tym maja drogooooo!
Drogo to i owszem, ale w terrariach to pająki mają za sucho. Przynajmniej jak tam byłem ostatnio. Widocznie trafiłeś na porę zraszania.
ot dacie ten numer tel czy nie sorki ze tak odpowiadam ale to jest sprawa kluczowa
Kurde dzisiaj byłem w Emce i znowu zapomnialem wziąść numer... postaram się następnym razem wziąść...
Nie mają tam telefonu niestety... najlepiej zeby ktos z tamtych okolic obczail sytuacje i ewentualnie cos probowal zdzialac...
Bylem tam wczoraj i oczywiscie nic sie nie poprawilo. Najbardziej odrzucil mnie widok starutkiego samca ze strasznie łysym odwłokiem mniejszym od karapaksu. Ceny nie pamietam ale to chyba cos w granicach 150-200 zl! Kameleon w terrarium wymiarowo jak dla pająka też za dobrze sie chyba nie czuje...