było jak zwykle bardzo ciekawie. Dziekujemy za obecność i aktywny udział w dyskusjach tym, którzy do nas przyjechali. Ci, których nie było niech żałują. O szczegółach już wkrótce można będzie poczytać (jak zwykle ze zdjęciami).
Wersja do druku
było jak zwykle bardzo ciekawie. Dziekujemy za obecność i aktywny udział w dyskusjach tym, którzy do nas przyjechali. Ci, których nie było niech żałują. O szczegółach już wkrótce można będzie poczytać (jak zwykle ze zdjęciami).
Cześć Piotrze :)
Było świetnie, szkoda że nie byłeś z nami...
Tak jak pisał Fryta, już niebawem fotoreportaż ze zlotu ;)
no i gdzie ten fotoreportarz?? Gdzies mi sie okularki podzialy. :D:D:D
Jeszcze troszke cierpliwości ;)
Jestem w trakcie przeprowadzki i nie mam do tego głowy... Jednak gdy sytuacja sie troszke uspokoi napewno coś napiszę. Chyba że wcześniej zrobi to Fryta ;)
PS Fajnie wyszłaś na fotkach :)
uuuuups, a myślałam, że uda mi się schować. :D:D:D:D.
P.S. To powodzenia w przeprowadzce. Mnie to czeka za trzy tygodnie:).
Hmmm... nie chce być upierdliwa, ale naprawdę cierpliwie czekam na jakieś sprawozdanko:D:D:D.
No właśnie właśnie.
spokojnie już niedługo powinno coś być. Ja swoją wersję już dawno przekazałem do poprawy i zaopiniowania.
Spokojnie, spokojnie. Ja niecierpliwe zwierze jestem. Nie wiem skąd się wzięło powiedzenie "siedzieć cicho jak mysz pod miotłą" bo ja tam cicha nigdy nie byłam. :D:D:D:D. No cóż, ale jak siła wyższa, to siła wyższa.
oj coś z tą relacją ciężko. Szkoda, że się żadna nie pokazała. :((