"I trochę mnie dziwi czemu np. w jego domu T.Blondi i B.Boehmei miały zamiast podłoża biały żwirek i ogóle tak małe terraria" to pewno dlatego bo mało wtedy o nich wiedzieli hehehe ( 2002 a teraz 2005) hehe
Chciał by w tera było naturalnie...
Wersja do druku
"I trochę mnie dziwi czemu np. w jego domu T.Blondi i B.Boehmei miały zamiast podłoża biały żwirek i ogóle tak małe terraria" to pewno dlatego bo mało wtedy o nich wiedzieli hehehe ( 2002 a teraz 2005) hehe
Chciał by w tera było naturalnie...
no wiesz, jakbyś miał 300 ptaszników to troche kasy trzeba w to włożyć może poprostu tak go wyszło taniej
hehe tak też może być!!
film fajny ale zdziwiło mnie to że u C.Crawshayi była ok 2cm warstwa żwiru no i to że Rick West powiedział o tym gatunku że ma słby jad.
Watpie, zeby Rick West wiedzial malo o ptasznikach i ich hodowli nawet 10 lat temu, a film byl krecony w 2002 :)
A moze to nam sie wydaje, ze lepiej wiemy i lepsze warunki zapewniamy, podczas gdy jest inaczej? ;-)
równie dobrze te pająki mogły być przeniesiony do tych terra na potrzeby filmu bo swoich normalnych terrariach uciekały do "norek".Wkońcu ekipa dowaliła pewnie reflektorami itp
Chyba SpN masz racje, mi tez sie wydaje ze zrobil to na potrzeby filmu, nieosadzajmy Ricka Westa o to ze nie wie jak hodowac dany gatunek :P
Za to jak chroma mu chodziła po ramieniu, to powiedział ze to niebezpieczny gatunek... mi sie ten program nie podobał bo nic sie z niego nie dowiedziaem, no i zachwycali sie ta chroma, jest wiele ladniejszych ptasznikow, bylo bardzo malo mowionych nazw lacinskich, chociaz pewnie gdybym nie interesował sie terrarystyka to pewnie podobalby mi sie ten program.
A mnie sie najbardziej podobalo w tym filmie (chociaz ogladalam go ze 3 razy) ze mowiono w koncu ptasznik a nie tarantula.
Też tak myśle smithimen..
Chodz SpN ma rację z tym stresem pajączkow , bo jak podali z pensety Bohmejemu świerszcza to siedzial taki pokzywiony i nawet niezareagował...