gdzie i kiedy odbywa sie gielda w warszawie???? (wiem ze sklepy zaopatruja sie tam w srody w sprzet a w piatki w pokarm i zwierzaki)
Wersja do druku
gdzie i kiedy odbywa sie gielda w warszawie???? (wiem ze sklepy zaopatruja sie tam w srody w sprzet a w piatki w pokarm i zwierzaki)
Ja z koleji polecam sklepik "Skalar" na Woli na ul.Krepowieckiego 3 (uliczka laczaca Gorczewska z Olbrachta ).Wlascicielka jest przesympatyczna i do tego bardzo ladna...Zakupuje u niej swierszczyki dla mojego albopiloska (zamawiam i odbieram ).Towar pierwszorzedny...place 10zl...i jaka mila obsluga.Dodatkowo jest sporo rybek ,zolwie czerwonolice,rozne ptaszki-naprawde w swietnej kondycji.Sklep zdecydowanie postawil na jakosc w tym wzgledzie.Zwierzatka terraryjne mozna zamowic , a z czasem pojawia sie w sprzedazy biezacej , no coz sklepik jest mlody i sie rozwija . Jak komus jest po drodze niech wstapi...Polecam
Nawet dzisiaj zanabylem maczniaczki dla mojego pajaczka .Poprosilem w zeszlym tygodniu ze bede odbieral i sa...Wkrotce beda extra teraria szklane ,z dzwiczkami przesuwnymi szklanymi ,i metalowa siatka profesjonalnie wykonane w roznych rozmiarach.Tak wiec sklepik sie rozwija ,warto zajrzec i zapytac o konkretna sprawe -obsluga klienta nie tuzinkowa , jak nie bedzie na juz napewno przywioza!
to prawda - o kameleonach zero pojecia niestety.
slyszalam ze nie warto kupowac swierszczy w kakadu i galerii mokotow - sa czyms faszerowane (zaznaczam, ze slyszalam tę pojedyncza opinie od osoby, ktora sie zna i sama ma sklep - ale nie w warszawie)
Polecam niedawno otwarty sklep Diskus-zoo ul.Radzyminska 153.
Profesjonalny sklep typowo akwarystyczny, mają w ofercie terra i wykonuja na zamówienie. Posiadają świetlówki, witaminy a pozostały osprzęt terrarystyczny załatwiają na zamówienie. Sklep jest wg wielu uważany za bardzo tani aprzy tym ma bardzo dobrą obsługę. Naprawdę polecam.
mozesz podac jakies namiary (nr.telefonu) do tego sklepu.Intersuje mnie zakup Legwana Zielonego
jezeli lubicie male sklepiki z tanimi swierszczami to moze nowootwarty sklepik "uaru"na tarchominie? Maja tam swierszcze po 8 zl pudelko. Gadow maja malo ale za to zadbane. Jeden ze sprzedawcow niezle zna sie na pajakach i mozna u nich zamowic rozne gatunki. Pozatym plywa tam sporo rybek.
Nigdy o nim nie słyszałam, proszę podaj adres!