Gdzieś w necie wyczytałam, ze mysz w skrajnych warunkach potrafi przeżyć jedząc nawet mydło... więc są bardzo wytrzymałe
pozdro
Wersja do druku
Gdzieś w necie wyczytałam, ze mysz w skrajnych warunkach potrafi przeżyć jedząc nawet mydło... więc są bardzo wytrzymałe
pozdro
Słyszeliście napewno powiedzenie, BIEDNY JAK MYSZ KOŚCIELNA.
Myszy to takie skubane i niewymagające stworzenia potrafią przeżyć w kościele, żywią się drewnem z ławek, kurzem, szatami liturgicznymi księdza, a jak jakaś dostanie się do tabernakulum to i opłatek sobie schrupie i winka mszalnego napije :-D.
POzdrawiam.;-P
o ku***.......czyli mam nowego lokatora........
sorki za blad....tzn ona ma lokatora- Mikka....wspolczuje jej.....Ale glowa do gory, kiedys sie znajdzie :)))
mi chomik chyba z 20 razy uciekł i zawsze jak spałem to mi na łożko włacił i chodził pomnie, zawsze sie budziłem i chowałem go spowrotem. odsuwał szybke skubaniec, później dałem tam jeszcze książki a on itak to odsuwał:-)
ja mam pomysł ... kup sobie wężaq i wypuśc go na dom - on złapie mysz, tylko, że później będziesz musiał poszukać węza :D
czesc
mi kiedys chomik zwiał i.... sqbaniec przegryzl kabel z televisor :( a później popełnił samobujstwo :/
hehh ja od wczoraj gonie jedna kolczasta :)
A jej dalej ani widu, ani slychu.....
Ale przed chwila mialam polowanie!!! Mysz znalazla sie w nosidełku dla lalek mojej siostry...Ale oczywiscie jak ja tam znalezlismy to szybko uciekla. Po tej gonitwie mieszkanie wyglada jak po bojowisku.....hehe, najwazniejsze ze ja schwytalam :)))
ide teraz posprzatac.....ble...