gdzie mieszkasz??
Wersja do druku
gdzie mieszkasz??
Witam
Miszi nie umiesz napisac jednego posta tylko zawalasz 4 postami caly serwer?? Wiesz jakby forum chodzilo jakby kazdy tak pisal jak Ty??
Pomysl, opanuj sie i napsiz wszystkow jednym poscie :]
a nie zasyfiasz forum :/
Pozdrawiam
Niektorzy to niestety nie umieja czytac ze zrozumieniem. Jak widza ze cos mozna dostac za darmo, to ida po to po trupach (cos w stylu dla mnei parke i jednego dla kolegi ...) A w opisie czarno na białym ze kedziorka juz ma - no chyba ze tak szybko uaktualnia swoj profil .... Taka juz niestety mentalnosc Polaka ...
Witam
No rzeczewiscie ma. Miszi czytales??
Ty juz nie dostaniesz.
Pozdrawiam
Tak troche uciekajac od temau powiem ze zawsze mam slowa uznania dla osob ktore potrafia cos oddac. Z kolei patrzac od strony "popytu" wyglada to jak walka o ogien... Nie wiem jak inni, ale gdy widze starania o np gekona to w wiekszosc przypadkow jest to dla mnie godne politowania.... ( nie chce tu nikogo urazic, ale sa hodowcy i chodowcy)
I taka mała pasująca anegdotka :)
Przychodzi zajączek do apteki i pyta:
- czy sa tabletki na chciwosc
- są
- to poprosze - dużo, dużo duuuuuużo
ładnym kobietom chyba tymbardziej :P:P lepiej zeby sie spotkać przeciesz :P odrazu miasto byś pokazał :P:P:P:P
nom Baku, ale przeciez wszystkie kobiety sa ladne, to byla taka pulapka ;)
Ej no sorry byłem przed szkołą.Zmówiłem się z nim na e-mail więc poprosił żebym pisał na forum. parkę dla mnie i jeden dla kolegi
Jak kolega nie ma neta a również chciełby ptasznika to czemu nie moge tak napisać.Jak z nim rozmawiałem to wiem co mam pisać a co nie więc (nie chce wywołać kłótni tylko wyjaśnić ta "sprawę")to już moja sprawa.
Ok będę się pilnował z tymi postami :P
A ztym kędziorkiem to drugiego kolegi wszystko ma tam ręce i nogi
I je dostanę :P
POZDRO i jeszcze raz przepraszam
Kolegom chodzi o to,że wyraźnie było napisane w treści ogłoszeniaże dla odoby która nie ma żadnego ptasznika(a Ty masz-tak jest napisane w profilu):D