z tych zoli ktore chcialem stadf wziasc ani jednego nie dostalem wszystcy zawsze sie rozmyslali-mam nadzieje ze Jomar sie nie rozmysli i ze mna skontaktuje!!!!
Wersja do druku
z tych zoli ktore chcialem stadf wziasc ani jednego nie dostalem wszystcy zawsze sie rozmyslali-mam nadzieje ze Jomar sie nie rozmysli i ze mna skontaktuje!!!!
może lepiej na priv? ;) bo tak jak ktoś spojrzy w twoją "przeszłość" w tym dziale, wynika że chciałeś baaaardzo dużo zwierzątek :/ he he
ps
tak poza tym to jest mnóstwo czerwonolicych do oddania poza forum;) wpisz w google na pewno któryś jest dla ciebie;)oczywiście pod warunkiem, że masz akwa świetlówki itd. :/
może lepiej na priv? ;) bo tak jak ktoś spojrzy w twoją "przeszłość" w tym dziale, wynika że chciałeś baaaardzo dużo zwierzątek :/ he he
ps
tak poza tym to jest mnóstwo czerwonolicych do oddania poza forum;) wpisz w google na pewno któryś jest dla ciebie;)oczywiście pod warunkiem, że masz akwa świetlówki itd. :/
ps
foczka do kogo to było:/?
foczka mowila chyba do mnie! sluchaj nie martw sie u mnie zwierzeta maja jak w raju-tego czego nie moge iec bo nie zapewnie temu odpowiednicha warunkow nie ma! aczerwnolice juz sobie pomykaja w moim terra-250 litrow z uvb, grzala filtrem i calym wyposazeniem wkrotce fotki!!!!!!
nie wiem ki pierun, jakiś błąd że nie wysyłało ale jak już wysłało to potrójnie:D :D :D suuuper ( a post oczywiście do josetsu ;)
josetsu chetnie zobacze Twoje 250 litrowe terra dla czerwonolicych :] jakie ono ma wymiary bo to pewnie musi byc kolos
wymiar 120x40x50- to wychodzi 240 litrow sorry pomylilem sie o 10 litrow!!!
jak tylko dorwe cyfrowke zapraszam do dzialu zdjecia -bedzie na pewno kilka fotek!!!!
Popatrzcie również na zamienie ;) - tu dostac -- tam zamienic?