Czy ja to komentuje... ?? Tylko się pytam czy studenci są naprawde biedni... Hyh...
Wersja do druku
Czy ja to komentuje... ?? Tylko się pytam czy studenci są naprawde biedni... Hyh...
Goblin masz 16 lat ( tak masz w profilu) już niedługo się dowiesz ( jeśli będziesz studiował) o ile sytuacja w tym dziwnym kraju się nie zmieni do tego czasu(a mam nadzieję,że się zmieni , czego życzę nam wszystkim :))
No to ja mam nadzieje że sie zmieni :D
Goblin, życzę Ci żebyś był bogatym studentem i żeby stać Cię było na wynajęcie mieszkania, kupno paru węży, i później opłacania rachunków za prąd, którego terraria dość sporo "pożerają".
;-) na początku jednak, to skończ LO i zdaj tą wspaniałą NOWĄ mature :P
Pozdrawiam, papa
do Goblina: Dokładnie, skończ najpierw LO, pozniej zdaj maturę a potem zacznij myslec o studiach i wtedy sobie sam odpowiesz na pytanie, jak wygada status finansowy klasycznego studenta ! p.s czytaj mój opis...
moj "dalszy kolega" w zeszlym roku (szkolnym) skonczyl osiemnastke i byl w 2 gimnazjum:D ale od tego roku jest juz graczem OHP i zarabia 2 tys. na miesiac :O (jako grabaz) to niektorzy po studiach i maturze niemoga pracy znalesc a on se tyle sianka zarazbia;/
Luzik :D
ale serjo mowie calkiem powaznie !:)