eheh to ja wam powiem ze domnie tydzin temu napisal własnie wczoraj mialem mu kse wplaci ale cos mnie cknelo i sie wowstrylamal cale sczezscie bo 80zł w plecy bym miał grrrrrrrrry
Wersja do druku
eheh to ja wam powiem ze domnie tydzin temu napisal własnie wczoraj mialem mu kse wplaci ale cos mnie cknelo i sie wowstrylamal cale sczezscie bo 80zł w plecy bym miał grrrrrrrrry
jutro z dowodem wplaty ide na suki wyjasni sie jutro moze ale zaj........bie fusa
Zalozysz mu sprawe cywilna za 60zl? :-) Nie badz smieszny. Wlasnie dla tego (z reszta nie tylko ja ale chyba kazdy myslacy czlowiek...) zada zaplaty za stworzenia od reki.
nie nie red nie zaloze mu sprawy tylko tylko pujde na policje o wyłudzenie a na dodatek powiem ze mnustwo osob oskubał. sprawa do sadu wchodzi od powyzej 250 zloty takze troszeczke brakuje... chyba mu doplace i wtedy załoze.....
Dokladnie 250zl i w takim przypadku sad orzeka czesto niska szkodliwosc czynu. Duzo lepiej (a wiem to po przykladzie allegro..) zlazyc wniosek zbiorowy o przestepstwie (...choc ja bym szczerze mowiac wolal to sobie podarowac i spotkac go osobiscie :-)
Polecam NEWS.TPI.PL a tam pl.soc.prawo
>chyba mu doplace i wtedy załoze.
ROTFL :-)
Pozdrawiam
to powiem ci lepiej
ukradli mi tel wiedzialem gdzie koles mieszka ze sledczego wpadli fdo niego znalezli cos jeszcze kosmetyki i cos tam i siedzieli do sprawy w pierdlu taki final mnie tylko interesuje. a dzisiaj bylem na mendach i juztro mam byc z rana wtedy oni spradza tego jaroslawa i sie skonczy oszukiwanie.
Oj jakos nie bardzo wierze w polski wymiar prawa i skutecznosc policji. No chyba faktycznie ze ktos "pusci smierdzacego baka" i poda Ci adres :-)
Pozdrawiam
Jak cos to moge podac adres i nr konta na ktore ja mu wplacilam kase....
Moj mail ; justynka-u@wp.pl , gg:3846839