-
Re: OSZUST I ********!!!
Sorry ale nie skończy się na niczym.Poczekam do wylinki i jak to nie bedzie blondi to naprawde się przejade.Jakie to ma znaczenie ze mam 16 lat jak bedzie ze mną trochę wiary?Pozatym (podobno,nie wiem czy to prawda) ten koleś ma 15 lat.Na to akurat pewnosci nie mam.
-
wiecie co ostatnio zauważyłem ze na tym forum jest dziwna segregacja ludzi na podstawie ich wieku. biber powiedz mi jakie znaczenie ma wiek Booyaki w tej sytuacji -zwłaszcza ze jedzie z kimś?
-
nie jeden 16 latek napierdzieli 20 latkowi :p :p :p
zglosiliscie sprawe do allegro ??
sadze ze jazda do niego to dobry pomysl, nie czekal bym na wylinke, zbierzcie ekipe, napiszcie jeszcze do innych co do niego kupili że dostali parahybane o wartosci 10 zl
to tez sie moze przejada...
-
Już nie musze czekać na wylinke.Teraz jestem pewien że to nie blondi.Dostałem zdjęcie L1-ma 3 cm.A to małe gówno ma 1 cm(z nogami).Napisałem do niego.Jeszcze poczekam-jak nie odda kasy to wyruszamy w podróż :D:D:D
-
to ile osób w sumie jedzie ??? ale boyaka zrób pare fotek :D:D:D eheh
-
przyłańczam się do prośby kamila_15 : PPPPPrrrrroooosszzzzzeeeeeeeeee zrób zdjęcia !!!!!!!!!!!!!!(tylko koniecznie przed i po zeby było widać rezultaty oszustwa - to będzie można zrobić galerie z oszustami )
-
no to bedzie jazda ja tez bym sie wybral do niego ale mam zadaleko :D mam 15 lat ale jestem niezlych gabarytow i mam metalowego bejzbola . uwieszcie mi ze nawet 2m koles jak by dostal po piszczelach plakal by jak dziecko he he
-
Jak na razie to chetnych jest 10 osób :) ale na razie nie planuje wizyty,może zwróci mi kase.A jak nie to jak ZOMO-nie zna dnia ani godziny :D:D:D
-
chlopczyku daruj sobie z palkami taki z Ciebie kozak a z pala wyskakujesz!!! jestes niezlych gabarytow to dasz sobie rady bez paly-smieszne 15latek i szaleje!!!
-
proponuje zaltwic najpierw spraw ugodowo!
tens am koels pszukal moejo kumpla, a ten tak zalatwil sprawe ze kasa do niego wraca za sozustwo a l.prarahybane ma gratis;D