Re: Czy handlował ktoś z Psalmopoeusem?
Tak przeziębiłem w temp 32'C.Ona była w zaawansowanym stadium choroby.Nie będę się wypowiadał już na ten temat bo szkoda nerwów.Letaa dobrze wie bo tez dostała węża w podobnym stanie tylko że samicy jeszcze gniła skóra.Ostanio jak z nią rozmawiałem to napisała że narazie jej stan się nie polepsza.Ty jesteś tylko dobry w gębie i nic więcej.Tak jak już pisałem nie będę się już tu wypowiadał bo i tak będziesz się powtażał(a tylko to forum zaśmieca)Ja co do was mam czyste sumienie i nie obchodzi mnie co inni o tym myślą wystarczy że ja się dobrze czuje i wąż jest w dobrych rękach.
no właśnie tak jest że ty zagniłeś jej skurę bo mam zdjęcia i nigdy tego nie widziałem a jak ją zobaczyłem u anety wtedy to myślałem że umrę!!!! i ty się już niebroń bo dużo osub ci tylko daje złe,chore, albo zdechłe zwierzaki:/ dziwne prawda?? ty już o tym nie pomyślisz? niema takiej drugiej osoby jak ty! której nic n ie odpowiada!!NARA
ja mam tym bardziej czyste sumienie bo siedzę już w tym od 9 lat i od tego czasu nikt się eni skarżył, aż w końcu musiał się trafić "terrarysta", któremu wysłałem martwego pająka! Dziwne, że wtedy wysyłałem jeszcze 3 tak samo zapakowane pająki, skorpiony i modliszki, a tylko tobie zdechłęgo ;) Zajmij się czymś bardziej pożytecznym Psalmopeus bo jesteś widziany jako zwykły oszust.
Odesłałem Ci przecież tego pająka i chyba poznasz czy to twój czy nie.Demon widać że jesteś bezmózgowcem, zapytaj jakiegoś dobrego weta(nie od psów i kotów)jak długo ta choroba się rozwija!!!!!!!!!!!I napewno od super zdrowego tak ja Ty to określiłeś do takiego stanu w tydzień nie przeszedł.
dobra dobra acha miałeś mi dojebać to kiedy się tu zjawisz?? Pytam serio..!!
Ach te dzieci :D Kazdy z was mocny jest na forum.Ustawcie sie gdzies i potem piszcie ktory byl mocniejszy:P
no o to mi chodzi bo on umie tylko grozić przez neta (gg,telefon,forum) a nieumie to powiedzieć w żywe oczy i pewnie ze starym jak zawsze przyjedzie:] hereeehhheeh albo ekipke sobie zbierze i wszyscy dostaną ********.
niech ktoś wreszcie usunie tego posta!!!
Tak teraz chcesz żeby usuneli tego posta...Mi on nie przeszkadza choć jest na mój temat.
Sorki Remus, ale tu chodzi o naprawe poważną rzecz. I zastanów się co znaczy dla Ciebie dziecko? NIekoniecznie tak jest, że jełśi ktoś ma parenaście lat jest dizeckiem, chodzi mu to nie o wiek lecz coś więcej. Skoro Ty jesteś starszy to nie rzezaj innych.