Mnie również nie wydaje się aby Mysza Cie oszukał... ba, nie wierze w to.
Wersja do druku
Mnie również nie wydaje się aby Mysza Cie oszukał... ba, nie wierze w to.
a teraz wstawi obojętnie jakie foty byle by były :-]
zresztą teksty na gg:
"na nastepnej gieldzie sie nie pokazuj ..." możesz se wsadzić gdzieś głęboko, dowodzi to tylko twojemu psychicznemu niedorozwojowi
pozdrawiam i życzę spotkania na giełdzie :-]
Act, sprecyzuj. ja tez moge napisac, ze mnie ktos oszukal... kazdy moze. Ale czy masz na to dowody? Nieladnie jest tak pisac bezpodstawnie... Skontaktowales sie przedtem z mysza? Probowales zrobic cokolwiek, czy poszedles na latwizne i walnales posta??
mysza, jakiej wielkosci byly te smithi? moze koles nie wie ze male smithi wybarwiaja sie na takie ladne kolory dopiero pozniej
Ja mysle ze takie bezpodstawne osadzanie kogos powinno byc karane ;]
heh ja wogóle kolesia nie kojarze, ale skoro woli oskarżać i grozić, niż rozmawiać to jego a nie mój problem, teraz może tylko czekać na giełde na której chciałby mi cos zrobić
Oczerniasz mysze nie podając dowodów.Robilem z myszą interersy bardzo wiele razy i nigdy mnie nie oszukał jest to bardzo uczciwy sprzedawca.
Wesołych świąt :)
koleś chyba pomyliłeś święta!! Mamy Boże Narodzenie a nie 1 kwietnia.
Znam Myszę od wielu lat i wiem że nie jest to ktoś kto dla paru groszy chciałby kogoś naciągnąć on po prostu jest na to za uczciwy.
Pozatym to ciekawe że znowu ktoś z Jaworzna atakuje kogoś z Świętochłowic czyżby ciągle żył duch Dejota.
Pozdrawiam
Witold Plucik
He he.... czyżby znowu jakiś niedoświadczony zgryźliwiec atakował doświadczonego terraryste..... Oczywiście jetem kolejnym, który nie wierzy w to, aby Mysza kogokolwiek oszukał. Pozdrawiam wszystkich. A Ty Mysza olej chama, co tylko bezpodstawnie oskarża, niczego nie dowodząć, poza swoja ignorancją i głupotą.